МАГ ИВАЙЛО ОТДАДЕ ПОЧИТ КЪМ ПРОРОЧИЦАТА ВАНГА С БЕЗПЛАТЕН СЕМИНАР В СОФИЯ

IMG_2177

Присъстващите научиха как да освобождават душата и да пречистват тялото си на безплатно обучение по старобългарски шамански практики

На събитието присъстваха Коцето Калки, народният певец Алекс, актрисата Сузана Мирчева и фолк изпълнителката Гергана. Самото обучение беше открито от известната журналистка Магдалена Гигова.

Маг Ивайло сподели с присъстващите, че с безплатния семинар по старобългарски шамански практики той отдава почит към пророчицата Ванга, която му дала сили да продължи да помага на другите. Той разкри откровенията, които Ванга споделила с него. „Воеводата“ Володя Стоянов изпя единствената песен, посветена на българската пророчица.

В рамките на обучението Маг Евайло предаде на присъстващите две медитативни техники. В първата парапсихолога предаде знанието как да пречистим водата в тялото си като мислено се слеем с океанската шир. Той раздаде на всеки от участниците в семинара, заредена от него за здраве и късмет бутилка с чист еликсир от Пиринско, както му поръчала Ванга. Втората медитация с условно название „Полетът на орела”  учи човек как да отоври душата си и да я остави да се рее в безкрая, далеч от затвора на тялото, податливо на тщестлавие, сребролюбие и стрес . Така ще започна да „чува” желанията й и да я пусне на свобода.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *