Любопитно: Google Earth засне призрак (ВИЖТЕ ГО)

ПризракПризрак на мъж бе заснет от Google Earth до останки от къща в село, сринато от булдозери, за да се построи самолетна писта.

Снимките от въздуха показват селото Чарлтън, разположено до Бристол, което е било разрушено през 1946 г. В момента от селището са останали само обраслите му с трева пътища и останки от ферма, която се смята за дома на призрака.

Фиона Пауъл от Бристол е забелязала тъмната фигура, която е облечена в дрехи от 40-те години на миналия век, когато е разглеждала района с помощта на Google Earth. “Гледах Брентли и Пен Парк, защото те са близо до мястото ми на работа, а след това исках да видя летището Филтън. Изведнъж в десния ъгъл видях тъмната фигура на мъж с кепе до стара сграда. Изглеждаше доста страшно, затова извиках съпруга си – увеличихме няколко пъти и не можехме да повярваме на очите си. По принцип съм склонна да вярвам в призраци и това може да е един от тях. Ако беше някъде другаде в Бристол, нямаше да ме впечатли толкова, но фактът, че го видях до стара ферма в изоставено село, ме впечатли силно”, казва майката на две деца.

Източник: БЛИЦ

Един коментар по “Любопитно: Google Earth засне призрак (ВИЖТЕ ГО)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *