Любовникът на Весела Лечева ще управлява имоти за милиони

Сотир УшевСотир Ушев, с когото бившата депутатка от БСП живее на семейни начала, е назначен за директор на военните клубове и почивното дело в сектора.

Интимният партньор на Весела Лечева се облажи от държавната баница, след като БСП си взе властта. Лечева минава за опонент на лидера на БСП Станишев и много близка до бившия президент Първанов, което не попречи на новото правителство да даде и на нейния човек държавна служба.

Сотир Ушев, с когото тя открито живее на семейни начала,поема функцията на изпълнителен директор на агенция „Военни клубове и военно-почивно дело“. Съпругът на Весела Лечева Манол Велев беше смъртоносно прострелян в главата, от дълги години той е в будна кома.

Сотир Ушев е управител на НОИ през 2009-2010 г..Преди това той е директор на Агенцията по заетостта към Министерството на труда и социалната политика. Последната заемана от него длъжност е в Националната следствена служба.

Ушев успокои служителите, че няма да прави необосновани кадрови промени, но ще възложи проверка на законността на назначенията в агенцията.

Предишният шеф на агенцията Петър Манолов бе уволнен след проверка на инспектората към ведомството. Причината са констатираните многобройни нарушения при провеждане на обществени поръчки, както и съмнителни назначения. Проверката бе започната със заповед на служебния министър на отбраната Тодор Тагарев.

Източник: bulgaria-news.bg

Един коментар по “Любовникът на Весела Лечева ще управлява имоти за милиони

  1. Леле, този има по-мръсен поглед и от самия Манол Велев. Като някакъв страшен „дедо“. Булката не трябва да прибира пищова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *