Лъсна ученическа снимка на мургавата Николета! Българка ли е?

Николета ЛозановаНиколета Лозанова лъсна като мургавелка на ученическа снимка. На нея най-обсъжданата моделка е направо неузнаваема. Освен, че няма нищо общо с днешната си визия, мургавата й кожа отново предизвика коментари относно произхода й.

Въпросът дали Николета е българка от години се коментира, а маслинената кожа на красавицата е повод за доста подмятания по неин адрес, пишат от kliuki.net. Самата Лозанова отричаше категорично всякакви слухове, а близките й твърдяха, че мургавата й кожа се дължи на един от прадядовците и многото часове в солариума.

На снимката от началното училище, която излезе във Фейсбук страницата „За всички, които не понасят Николета Лозанова“ обаче, Николета отново впечатлява с мургава кожа. Дори феновете на Лозанова останаха изненадани от това колко е различна тъмнокосата красавица. „Голяма хубавелка е била. Язък, че стана такава кифла като порасна“, „Сладурана“, „Кукла! Още от тогава се кипри пред апарата“, коментират в мрежата.

Други пък коментират, че на старите снимки ясно се вижда произхода на Николета. „Солариум ли? Ясно е каква е с тази мургава кожа“, подмятат в мрежата.

Но дори и анти феновете на моделката са категорични, че като малка Николета е била изключително сладко дете. И мнозина съжаляват, че се е съсипала с пластични операции и вместо да запази естествения си чар се е превърнала в поредната силиконова кукла, която не спира да позира пред камерите.

Един коментар по “Лъсна ученическа снимка на мургавата Николета! Българка ли е?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *