Лъсна СКАНДАЛНАТА истина! Ето защо синдикатите не подкрепят протестиращите!

ПротестиращиОткакто започнаха протестите в страната, един въпрос все по-често тормози обикновения гражданин. На мирните шествия против правителството се набива на очи една огромна липса – тази на синдикатите, които по принцип са призвани да защитават интересите именно на работниците и обикновените граждани. Да, ама не.

Ако преди от КНСБ и КТ “Подкрепа” се организираха най-многобройните шествия, то днес ситуацията е коренно различна. И КНСБ, и “Подкрепа” са опитомени от властимащите. Буквално. И тази срамна процедура не е от сега. Оказва се, че всеки един от шестте национално представени социални партньори получава за ползване по над 8 милиона от оперативна програма “Развитие на човешките ресурси”. Средства, които са отпуснати от Европейския съюз.

Договорите за това са подписани още по времето на Тройната коалиция. Любопитното е, че средствата са предоставени на организациите директно, без да се организира задължителния за това конкурс. Настоящото правителство пък възнамерява да покрие разходите на тези синдикални и работодателски организации по всички техни проекти, които не са признати от Европейската комисия. Парите за това ще дойдат от бюджета.

Източник: razkritia.com

3 коментара по “Лъсна СКАНДАЛНАТА истина! Ето защо синдикатите не подкрепят протестиращите!

  1. Още веднаж -разделяй и владей-не са ли синдикатите за защита на трудовите права на гражданите-ако излязат да протестират-няма ли да бъдат обвинени за организатори на политическите протести…Комунистите всячески искат да отклонят вниманието от себе си…

  2. Ченгето Тренчев още по стратегията на Луканов съсредоточи на времето много власт в ръцете си по проекта за „Входа…. и Изхода“. НАЗНАЧЕНИТЕ ОТ ТЯХ В ДЪРЖАВНИТЕ И АДМИНИСТРАТИВНИ СТРУКТУРИ и досега са мафиотски-свързани с мръсника Тренчев, който освен аутопсии, нищо съзидателно не може да свърши, а само загробва прогресивното. Онзи боклук-психопат от КНСБ – Пламен…, въобще пък няма какво да се споменава – още по-долно мекере!

  3. Национално представените синдикати са 2, и това че не сме облекли пончото с надпис КТ „Подкрепа“, не означава че не сме там…някой просто се опитва да раздели народа, и то умишлено. Колкото повече се потдаваме на такива провукации толкова по-зле за всички.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *