Луд разврат на морето! Голи купони по кръчмите

Мис Мокра фланелкаНа див разврат се отдават чужденци, дошли на почивка на родното ни Черноморие.

Пияни и разкрепостени англичани, руснаци, и поляци се отдават на орални и интимни ласки още в клубовете.

Само преди седмица пияна девойка захвърли дрехи и задръжки и се впусна в шеметни изпълнения в дискотека в Слънчев бряг, пишат от marica.bg.

Закръглената червенокоска се качи на бара и щедро развя гръд пред подпийналите гости в клуба. Към клиентите полетяха дрехи и бельо, докато момичето не остана само по бикини. Преди стрийптиза обаче тя щедро се надупи на част от гостите, опитвайки се да достави орална наслада на видимо пиян англичанин. В началото на вечерта всичко започна като закачка, но в ранните часове прерасна в същинска оргия.

Запознати твърдят, че дори има клубове, където срещу 20 лева вход чужденци могат да пият колкото душа им иска, а няколко часа след полунощ, купонът отново прераствал в оргия. Така наречените голи купони били маскирани от организаторите с имена като „Мис мокра фланелка“, „Мис голо дупе“ и други подобни.

Атрактивни и разкрепостени дами дори били пускани без вход.

Подобен тип мероприятия в определен час всички остават голи и си избират партньори за с@кс. Българки рядко взимали участие във вакханалиите, но родни мачовци не пропускали да се облажат с лесни туристки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *