Лоша работа: Българите – УЖАСНО РАЗЕДИНЕНИ!

 Българите – УЖАСНО РАЗЕДИНЕНИБългарското общество е едно от най-разединените в света, показва изследване на германската Фондация „Бертелсман“ за сплотеността на хората в 34 държави по света. Лидери по единност са скандинавците, аутсайдери – балканците, показват още данните. Изследвани са аспектите: социални връзки между съгражданите, принадлежност към обществото, стремеж към общото благо, взаимна помощ и солидарност в обществото. Най-сплотени са хората в Дания, Норвегия, Финландия, Швеция, а най-разединени в Литва и Латвия. В Югоизточна Европа – най-противоюоставени един на друг са хората в България, Гърция и Румъния. Като фактори за сплотеност се посочват високия жизнен стандарт, балансираното разпределение на доходите и технологичния прогрес.

Един коментар по “Лоша работа: Българите – УЖАСНО РАЗЕДИНЕНИ!

  1. 1. От една страна българите са основателно разединени, поради това че управляващата класа (главно червени КГБ-зависими богаташи + сателитните им богати туркофили) се охранва за сметка на небогата+ бедната доминираща част от обществото. Голяма част от свестните българи емигрират. Дотук обликът ни е на „банановата република на Европейския съюз“.
    2. От постоянните противопоставяния на двете класи печелят турците и циганите в България, (все по-ухажвана и търсена част от електората, поне около избори). Тези етноси бясно се размножават и след години „банановата република“ ще добие вид на „кафяна република“ поне относно оцветката на кожата на доминиращото население. В интелектуално и културно отношение ще са идентични със селските средноазиатски слоеве (аули), още повече че няма да става изобщо въпрос за „българи“ по нашите земи.
    3. Честити настоящи и бъдещи изборни победи!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *