Лора Крумова за Сидеров: Не очаквах да е на толкова ниско ниво

Лора КрумоваЗа съжаление медийната среда у нас е станала много сложна и това е обезценило професията ни. Това пък от своя страна позволи на българските политици да се държат грубо. Сидеров просто се изложи. Не очаквах от него да е на толкова ниско ниво – да минем на тенджери, манджи и други такива неща. То се вижда, че е изнервен. Това каза пред bTV водещата Лора Крумова. Коментарът й бе по повод скандалното гостуване на лидера на „Атака“ в „Тази събота“ на 8 юни. Крумова заяви, че Сидеров бил в неприятната позиция да обясни на симпатизантите си защо е дал рамо на вечния си политически враг – ДПС: „Смятам, че му е много трудно да обясни на хората, които са го подкрепили, участието си в правителството. Той няма как да замаже това, което направи“.

„Някои хора биха нарекли това политическа проституция. Тя не се случва за пръв път. Много хора са променяли политическата си позиция – преминавали са на страната на техните опоненти“, каза още журналистката.

Източник: БЛИЦ

2 коментара по “Лора Крумова за Сидеров: Не очаквах да е на толкова ниско ниво

  1. Стига говори глупости, ма! Ти вида ли се как се държа! Журналистка ли – не – ти си купената журналистическа проститутка!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *