Лияна успя да вбеси русата Златка до краен предел!

Лияна вбеси русата ЗлаткаФолк гърлата Лияна “нападна” и третата си жертва в Къщата на ВИП Брадър. Горещата чалгаджийка сега пък се опитва да съсипе връзката между Георги и Златка и реши да завърти главата на ММА боеца. Лиянчето мина само по мини къси панталонки и навири сочните си задни части в очите на Георги, а на него определено му потекоха лигите.

Цялата аудитория остана потресена от скандалното поведение на певицата Лияна,

която не спира да се държи неприлично във всеки един момент и с всеки един мъж в Къщата на ВИП Брадър. След като фолк гърлата омая Тервел Пулев и моделът ни Мариан Кюрпанов, сега си е набелязала гаджето на русата Златка, Георги, пише Hotarena.net. Лияна реши да го оплете в мрежите си като му покаже съблазнителните си форми, и то пред очите на приятелката му Златка. След като видя какви ги върши преди очите на Георги, Райкова направо избесня. Въпреки яда си обаче моделката, запази самообладание и реши да се направи, че не е разбарала намека на хитрата Лияна.

Малко по-късно, наплъно наясно с действията си, Лияна отиде да се оплаква пред Мира, че не е извършила нищо лошо и постъпката й била напълно несъзнатолена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *