Лияна вбеси зрителите! Върти двама, носи пръстена на трети! (ВИДЕО)

ЛиянаЛияна не е жена за един мъж и го доказва дори когато лее реки от сълзи и сополи.

Лияна е върховна в ролята на живота си – Мария-Магдалена, но не по Дан Браун, а както я представя догмата! Певицата с истинска наслада цупи чувствено устни, пролива сълзи и хлипа така, че да ти скъса сърцето. Това, което доказва, че е истински олимпийски шампион в дисциплината е фактът, че дори в такъв момент събира мъжкото внимание, пишат от kliuki.ws.

Мнозина дами споделят, че като са най-слаби ги зарязват, защото кавалерите не търпят сълзи и драми. Лили обаче не е вчерашна и умее така да го прави, че хем да изглежда красива, хем да закачи поне трима на въдицата си!

Поредното доказателство беше изгонването на Павката Чернев от Къщата. „Златният шлем” в любимия спорт на Лияна обаче й донесе куп заслужени критики. Проблемът не беше, че скимтеше „Много ми е мъчнооо. Павка, обичам те!”, нито че най-примерното мъжле в Къщата – Мишо Шамара дойде да я теши и да я кара да се облича! Просто „разкаялата се грешница” го правеше, докато…носи годежния пръстен на Махмуд!

За въпросния пръстен с три диаманта чухме преди няколко години. Тогава ревнивият кюрд й прости аферата с Благо Джизъса, заради дългите години, които го е чакала. След това й подари годежното бижу, което символизира тях тримата с дъщеричката им Дениз.

Сватба така и нямаше, но Лияна не страда от липса на мъжко внимание. Тя продължава да търси любовта, но държи да получава системни знаци за своето обаяние и вярва, че „Диамантите” са най-добрите приятели но момичетата”!

Вижте как рони сълзи за Павел с пръстена на Махмуд във видеото на 14-тата минута:

Vip Brother 2013/ 24.10.2013 Късен Епизод by cool12312

2 коментара по “Лияна вбеси зрителите! Върти двама, носи пръстена на трети! (ВИДЕО)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *