Лили Иванова с невероятен подарък за рождения си ден!

Лили ИвановаПрекрасен подарък за рождения си ден получи Лили Иванова. Примата навърши 75 години, но тържеството е скромно. Певицата е решила да прекара празничната вечер само с милионера Димитър Тодоранов, предават от Kliuki.bg. Като всеки джентълмен и културен човек, Тодоранов е взел подарък на рожденичката и той е наистина вълшебен, струващ много пари.

Бизнесменът е подарил на Лили Иванова златни бижута „Картие“, които са 24-каратови. Примата, разбира се, е останала не само много доволна, но и доста изненадана. Тя е близка с Тодоранов от години. Той й организира често концертите, които са наистина вълнуващи.

Слуховете, че Лили Иванова и Димитър Тодоранов са много повече от приятели, съществуват от доста време, но това не притеснява и двамата. Наскоро изпълнителката на „За тебе бях“ обяви с голяма доза раздразнение, че няма мъже в живота си отдавна и че всъщност не е изпитвала насладата от физическата любов от цели 20 години. Мнозина не й повярваха, считайки тези думи за опит да опровергае слуховете, но е факт, че непрестанно свързват Лили Иванова с по-млади мъже, което обижда такава силна като характер и възгледи жена.

Сега обаче този невероятно скъп подарък, който Димитър Тодоранов направи на Лили, макар да е по повод личния й празник, отново ще засили слуховете, че певицата си пада по мъже с по-скорошни дати на раждане от нейната. Това обаче надали ще вгорчи празника на Лили Иванова. Тя отдавна е доказала, че съумява да се справя с всякакви слухове и може да остава на върха в родната ни музика при всякакви обстоятелства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *