Ликуй, народе! Сините болшевики прозряха каква са я вапцали!

Стоян СтояновНа другарите обединени реформатори, които оплюха ГЕРБ по-просташки и от отявлените комунистически апаратчици преди изборите, чак сега им падна стотинката каква са я свършили – като кучето на нивата – и сега взели пресконференции да ми дават как новото ОФ тръгва да съсипва България!

Ликуй, народе, сините болшевики прозряха каква са я вапцали, разбраха, че когато мафията БСП вземе властта, не дели и не гледа ни партии, ни блокове, нежели народни щения някакви си, изразявани с протести из улиците, ами директно повлича цялата държава с все партии, блокове и граждани към абсолютното дъно на разрухата, беднотията и безизходицата. И сега? Шо ке праиме, както казваше един колега от Благоевградско? Давайте пак да викаме срещу ГЕРБ, те са виновни, че домогванията до властта на един мургав другарин от драгалевския вилает подкокороса всички в дясно да гракнат срещу най-голямата дясна партия, да я демонизират в очите на хората, и днес да сме реално без алтернатива на сегашните мафиоти – защото десния електорат е ошашавен от лъжите и манипулациите, в които всички десни (без СДС) хорово пееха втория глас, след солистите от БСП и ДПС… Давайте другарю Мартин Димитров, др. Радан Кънев, др. Нейнски и др. Костов, давайте дясната алтернатива, която ще свали червените сатрапи от власт. Май само ГЕРБ може, ама нали те били едно и също с БСП-то, тъй внушавахте и продължавате да внушавате дори днес! И? Какво правим, да попитам пак? А-а-а, забравих… пресконференции…

Стоян Стоянов, Фейсбук

2 коментара по “Ликуй, народе! Сините болшевики прозряха каква са я вапцали!

  1. Всички СИНИНИ, останали от неудачните опити за българска демокрация са издънки на такива комунистически оръдия на „труда“ като Иван Костов, Стефан Софиянски, ренегатите Орешарски, Бисеров, Йордан Ментата ….. и накрая, разбира се, госпожа „Нейнски“; тя най-накрая, след като беше на кого ли не, си прилича май вече на самата нея и затова е още по-антипатична. Сините остатъци ще поемат по верен път, след като натирят всички, заради които берат срам сега и след това възприемат наистина принципите на европейската демокрация – последователно и неотклонно. И ПРЕДИ ВСИЧКО – никакви фльорци от типа на Пръмова-Кунева и т.н.!

    • Сините болшевиЦи /това е правилната форма в българския език!/ всъщност работиха заедно с БСП/ДПС/Атака срещу правителството на ГЕРБ, плюха и маскариха Бойко Борисов по всички възможни начини, наричаха го с обидни прякори. Воюваха всъщност срещу ГЕРБ, а не срещу БСП! А лъжеха и продължават да лъжат, че са антикомунисти! Доказателство за това е, че сега се нареждат на една маса с другарката Кунева-Пръмова – снаха на политбюровец, замесена в т.н. Габонска афера, виновна за преждевременното спиране на блокове в АЕЦ „Козлодуй“ . Тя има и много други „заслуги“. И имат сурат тези сини болшевици да плюят по Борисов, че бил пожарникар и че бил охранявал Тодор Живков докато беше под домашен арест! Да гасиш пожари е благородна работа! Не е срамно и да си спортист. Нито е срамно да си охрана на бивш държавник /все пак, каквото и да говорим, Т.Ж. беше управлявал България 35 години!/. Но е срамно да крадеш, както лицата от т.н. Габонска афера изкрадоха неизвестно колко милиони /или милиарди??!/. И сега сините болшевици няма да влязат в парламента. Хората вече разбраха кои са и за какво се борят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *