Лекари унищожиха паметта на жена! Не помни повече от 10 минути

Памет41-годишната англичанка Кристина Малкълм не може да помни повече от десет минути, след като лекари объркаха мозъчен  кръвоизлив с опасна вирусна инфекция, пишат от chudesa.net.

Кошмарът ѝ започва преди седем години, когато  тя неочаквано изпитва много силно главоболие, след което губи съзнание. Броени минути по-късно пристига личният ѝ лекар, който я насочва към болницата с погрешна диагноза.

В медицинското заведение лекарите се доверяват на преценката на своя колега, потвърждавайки неговата диагноза – вирусна нервна инфекция, пропускайки истинската причина за състоянието на Кристина – мозъчен кръвоизлив.

Две седмици по-късно англичанката изненадващо получава тежък инсулт, заради който се налага да бъде незабавно оперирана. По време на самата интервенция от черепа ѝ е източена половин литър кръв, но вече има сериозни увреждания на мозъка, довели до разстройство на дългосрочната ѝ памет.

Вече седем години Кристина не може да помни повече от 10-15 минути, заради което е нужно около нея постоянно да има човек, който да я наглежда и да ѝ помага.

„Жена ми е с необратими увреждания на мозъка. Тя вече не е същият човек, за когото се ожених преди години. Изгубих най-голямата си опора в живота”, разказва през сълзи нейният съкрушен от мъка съпруг Санди.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *