Кулагин РАЗКРИ: Във ВИП Брадър има хомосексуалист!

КулагинКолоритният дизайнер Валентин Кулагин отново подложи звездите на модна дисекция и даде пикантна информация за някои от тях.

Попитан за коментар относно облеклото на участниците във „ВИП Брадър“, Кулагин не бе пестелив откъм откровени и хапливи словоизлияния. За Парис Хилтън, която определи като „бебе със златна лъжичка в уста“, Валентин сподели, че увисналото й дупе си личи дори през роклята й. За сметка на това лицето и косата й са добре поддържани и блестящи.

Ексцентричният дизайнер заяви, че за модела Мариян Кюрпанов изобщо не е чувал. Дори в интернет търсачката не е открил информация, която да отговаря на представянето му като „известен манекен в Италия и Америка“. Нещо повече – Кулагин сподели, че единственото, което е разбрал за Кюрпанов, е за негова хомосексуална връзка, пишат от hotarena.net.

За колоритната “актриса” Еделвайс Валентин твърди, че е влязла с работното си облекло в къщата, а в багажа й са скрити куп “играчки” за големи.

Даде задочен съвет към Мира Радева – да си смени прическата, защото така приличала на магаре.

Като цяло Кулагин е разочарован от стайлинга на родните звезди. Твърди, че нямат никакъв стил и не са нови и интересни лица, а хора, „извадени от нафталина“.

А на упрека на водещия, че Кулагин не е обсъдил стила на всички звезди вътре, той отговори, че във ВИП Брадър няма звезди, които да обсъди, освен Парис Хилтън.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *