Куката и Косъма на градус в чалга клуб (ВИДЕО)!

Куката и КосъмаКуката и Косъма взривиха с присъствието си пловдивски чалга клуб и се забавляваха заедно с останалите посетители.

Определено това не са го очаквали купонджиите, които всеки уикенд се забавляват тук. При вида на актьорите Мариан Вълев и Александър Сано всички буквално истерясаха, а фенките веднага ги налазиха.

От снимки и интервюта на двамата почти не им остана време да си вземат дъх, но за сметка на това успяха да съчетаят полезното с приятното. Двамата доста си подпийнаха и лъснаха с червени очи като светофари, кискат се по техен адрес в мрежата. Така или иначе, ангажиментите им са изпълнени, но защо пък да пропуснат и те самите да се отдадат на веселието през нощта, нали?!

Който не ги е виждал в това състояние, определено остана учуден и шокиран, но ние не намираме нищо толкова странно. Звездите редовно се отдават на алкохол и партита, затова нека не забравяме, че те също са хора. Някои обаче изразиха мнение, че не са предполагали да ги видят в заведение с фолк музика и това на тях никак не им прилича…Излиза, че Куката и Косъма нямат нищо против този жанр, но други твърдят, че те не бива да забравят как за кратко се превърнаха в идоли и дават пример по този начин.

Нищо престъпно няма в техните предпочитания, а и дори на градус са особено чаровни и култови – вижте сами как Куката и Косъма дивеят в чалга клуб!

Източник: kliuki.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *