Кубрат Пулев и Владимир Кличко на среща преди мача

Кубрат Пулев и Владимир КличкоКубрат Пулев и Владимир Кличко дадоха първата си съвместна пресконференция преди мача за титлата.

Кубрат Пулев и Владимир Кличко се срещнаха за пръв път след като стана ясно, че ще се срещнат в пряк двубой, за да спорят за титлата на световен шампион, която в момента принадлежи на украинеца, предават от sportal.bg. Двамата боксьори дадоха обща пресконференция в залата О2 в немския град Хамбург.

Това е и мястото, където на 6 септември тази година ще се проведе дългоочакваният двубой между Кубрат Пулев и Владимир Кличко. За срещата си с журналистите по-рано днес съперниците се бяха стъкнали с елегантни костюми като нашенецът се беше спрял на спортно-елегантния стил с леко разгърдена риза, докато Кличко беше заложил на вратовръзка.

Освен тях двамата, на пресконференцията присъства и мениджърът на украинеца Бернд Бьонте. Веднага след като журналистите приключиха с въпросите си, Кубрат Пулев и Владимир Кличко се снимаха за задължителния кадър лице в лице. След което позираха и в залата, побираща 20-хиляди души, в която ще се изправят един срещу друг на 6 септември.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *