Кубрат Пулев бил непослушен ученик?! (ФОТО)

Етикети: , , , , ,

Кубрат ПулевКубрат Пулев и в пети клас е избягвал да се усмихва на снимки и не залягал много над учебниците.

Кубрат Пулев е бил доста непослушен ученик. Това издават бивши съученици и учители на боксьора, който предизвика същинска война в медиите след мача си с Владимир Кличко. Още в детските си години Кобрата е показал невъздържания си нрав, който зрителите видяха и в събота след двубоя срещу украинеца.

И като ученик Кубрат Пулев не си е правел труда да си мълчи, когато е бил недоволен от нещо. Черта от характера си, която е запазил и до днес, коментират го близките му.

На снимката Кубрат Пулев е едва в пети клас, но още тогава си личи, че не си пада много много да се усмихва по снимки. Лицето на бъдещия спортист е сериозно, а прическата му е къса – типичната за него през целия му живот, видяха от blife.bg.

На фотоса Кобрата и съучениците му позират заедно с учителката си по география, която е била сред любимите преподаватели на всички ученици, спомнят си приятелите на боксьора от ученическите му години. Децата до едно се са стъкнали в плетени пуловери, които бяха изключително популярни по времето на детството на Кобрата.

Самият той неведнъж е изтъквал, че е имал много щастливо детство, от което пази чудесни спомени. Той и брат му Тервел не крият, че детските им години са били прекрасни и доста често си спомнят за тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *