КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ: ТРЪГВАМЕ НА БИТКА, ЗА ДА ОСВОБОДИМ БЪЛГАРИЯ!

SONY DSC

Като президент ще свиква КСНС всеки месец, а първото му посещение ще е в Турция

С българския национален химн и скандиране „България“ започна събитието по откриване на предизборната кампания на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ днес в столичната зала „Изток“ на „Универсиада“.

Обединените патриоти издигат за президент Красимир Каракачанов, а за вицепрезидент – Явор Нотев.  „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ са с номер 19 в бюлетината.

Валери Симеонов, председател на НФСБ, в словото, си определи Каракачанов и Нотев като най-достойната кандидатпрезидентска двойка.

От началото на работата на 43-ото Народно събрание ние се убедихме, че партиите НФСБ, АТАКА и ВМРО имаме едни и същи принципи и лозунгът ни е един – „България над всичко“, каза Сименов.

Той допълни, че сега НФСБ, АТКА и ВМРО са обединени, а зад тях е разгърната огромна фаланга от подкрепящите парти и и организация – „Народен съюз“, „Защита“, „За честта на пагона“, Средна европейска класа, „БГ Патриот“, както и всички родолюбиви българи.

Нашето обединение постигна успех, като издигнахме обща президентска двойка. Показахме нов модел – търсенето на обединението в името на защита на интересите на родината. Пожелавам на всички нас да имаме общ успех още на 6 ноември, посочи още Симеонов.

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров заяви от своя страна, че патриотичните партии са преодолели личния си егоизъм и дребните неразбирателства и са го направили с ясната мисъл, че дават пример за бъдеще.

Ние сме победители и нашето обединение е исторически и стратегически, а не само предизборен  ход. Единственият правилен ход е патриотизмът. Патриотите навсякъде в Европа са в подем, „бият“ т.нар. ляво и дясно. Вярвам, че и в България ще е така, каза Сидеров.

Засега борим в парламента проблемите като две парламентарни групи – на ПФ и на АТАКА, а от утре –  като една, обединена, двойно по-голяма, пожела той.

Председателят на „Народен съюз“ Румен Йончев декларира, че партията му стои стабилно зад кандидатурата на Красимир Каракачанов и Явор Нотев. В тяхно лице виждаме истинската, българската кандидатпрезидентска двойка.  Не бива да „боядисваме“ народа и да го убеждаваме, че е ляв или десен. Президентът трябва да и е обединител, такъв е Каракачанов, заяви Йончев.

От името на „БГ Патриот“ към присъстващите се обърна лидерът на формацията Петър Харалампиев. Той каза, че движението им съставено основно от млади хора. Ние категорично подкрепяме кандидатурата на Красимир Каракачанов и Явор Нотев, защото са хора, на които може да се гласува доверие. Мощно ще работим, за да имаме начело на държавата истински патриоти, заключи Харалампиев.

Ген. Петър Илиев от Националното сдружение на запасното войнство „За честта на пагона“ изрази задоволство от факта, че  трите патриотични партии в България се събраха. Българските офицери, военни, винаги са били патриоти. Сега ние може да дишаме с пълни гърди. Сигурни сме, че Красимир Каракачанов и Явор Нотев ще постигнат успех, за да се развива напред нашето мило отечество. Офицерството е запазило своето достойнство, въпреки краха в сферата. Вярвам в успеха на Обединените патриоти, каза той.

Георги Манев от Средна европейска класа обясни, че подкрепата от партията му е съвсем логична, защото именно патриотичен акт е да създадеш средна европейска класа в България. Затова и даваме подкрепа на кандидатите на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир Каракачанов и Явор Нотев. Подпомагане на малкия и среден бизнес – това правят те в Народното събрание, заяви той.

Председателят на „Защита“ Николай Захариев определи днешния ден като знаменателен, не само заради обединението на патриотичната общност, но и защото така се дава шанс на българското общество да изпрати на 6 ноември в президентството двама истински българи и патриоти.

Доц. Йордан Величков от „Защита“ пък допълни, че в последните 25 години България е управлявана от най-продажните и сервилни политици. Ние от „Защита“ се появихме на политическата сцена преди 18 години и се учехме от най-опитната патриотична организация – ВМРО, каза той.  Доц. Величков похвали и личните качества на кандидатите – г-н Нотев е блестящ юрист, патриот, а г-н Каракачанов е от малкото български политици с отношение към науката – доктор по международно право и международни отношения. Той никога не е сменял идеите си и политическата си партия.

След декларираната подкрепа от различни формации гостите в залата посрещнаха с бурни ръкопляскания кандидатите.

Кандидатът на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ за вицепрезидент Явор Нотев обяви, че е изключително развълнуван, и благодарен на хората, които са му гласували доверие да бъде кандидат.

Кога, ако не сега, и кой, ако не ние, ще направи нужното за оцеляването на род, родина, на страната ни, запита кандидатът за вицепрезидент.

Заставаме пред вас с отговорността, която знаем, че носим като кандидати, а в последствие – и като ръководители на нашата държава, декларира Нотев.

Пред бъдещия президент на България Красимир Каракачанов той заяви, че винаги ще има в подкрепа здравия гръб на своя вицепрезидент, когато в президентството се вземат решения, за да бъде преборен икономическият гнет над българите.

Ще направя всичко по силите си за да запазим децата си тук – тези, които страната ни ражда, отглежда и уж за добро изпраща в чужбина. Това е нашето богатство и то трябва да остана в страната. Ние сме длъжни да осигурим на децата си необходимите условия, за да останат в България, каза Нотев.

Той изрази и подкрепа към визията на кандидата за президент Красимир Каракачанов по отношение на националната сигурност. Конкретно за вицепрезединетските правомощия – българското гражданство и помилването, Явор Нотев заяви, че нито един етнически българин, пожелал българско гражданство няма да получи отказ в негово лице. Ще се боря тези хора да бъдат тук сред нас като достойни български граждани, допълни той.

Престъпник, посегнал на честта достойнството и имуществото на българските граждани, така като правят циганските банди, ръководени от местни велможи – нито един от тези няма да получи милост, защото не заслужава това, категоричен е Явор Нотев.

Кандидат-президентът на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир Каракачанов се обърна към патриотите с думите: „Станете и развейте гордо българските знамена, защото тръгваме в една кампания – на битка за освобождението на България от всички вътрешни и външни сили, които я поставиха на колене през последните 26 години“.

След тези години на противопоставяне и разделение крайно време е някой да каже „Стига!“. Това го казват ясно „Обединените патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ и приятелите от „Народен съюз“, „Защита“, „За честта на пагона“, Средна европейска класа, „БГ Патриот“, каза Каракачанов и допълни, че всички останали кандидати предлагат да продължим да бъдем наведени.

България е най-бедната в Европа, с най-висока смъртност и най-ниска раждаемост. От ден на ден страната ни се циганизира – вижда се от всички, но не правят нищо, защото им е много по-изгодно да купят неграмотните цигани да гласуват за тях и да продължават да крадат във властта. На това ще сложим край, заяви кандидатът за президент.

Не може етническа партия да накланя везните и да бъде балансьор. Не може да има делене – няма леви и няма десни, когато става въпрос за сигурността, здравето и живота на хората, каза още той.

Каракачанов се зарече, че „няма да сме поколението, което ще остане в историята, като допуснало затриването на България“ и се обърна с към присъстващите „Ще спасяваме ли България заедно?“.  Отговорът от хората в залата беше мощен и еднозначен – „Да“!

Тръгваме на битка, за да освободим България, категорично заяви Красимир Каракачанов.

Кандидатите на други партии, кои говорят за Русия, кои – за САЩ, кои – за други страни. Никой обаче не говори за България, възмути се той.

Ние, обединените патриоти, искаме тук, в България, българите да живеят добре. Балансирана външна политика – без фили и фоби, а в защита на българския национален интерес. Наши приятели ще бъдат тези държави, които ни уважават и ни смятат за равноправен партньор, изброи част от вижданията си кандидатът за държавен глава.

Той разкри и тъжната и жалка статистика за това, което е останало от българската армия. Когато имахме силна армия, българската държава бе уважавана. Но безхарактерната българска политика в последните 26 години позволи армията да бъде съсипана, каза Каракачанов.

България е на границата с Турция – държава, която все повече се ислямизира, посочи заплахата Каракачанов и заяви, че когато бъде избран за президент, първото му посещение ще е в Република Търция.

Там ще заявя българската позиция – да спрат финансиране на етнически партии у нас, да спрат да плащат на мюфтии, да спрат да турцизират българските мюсюлмани и цигани. Ако всичко това Турция приеме, тогава – да, ще бъдем приятели. Ако не – ще си защитаваме интересите, даде заявка Красимир Каракачанов.

Той изброи и други сфери, в които ще бъде изключително активен като президент. Една от тях е битката срещу монополите. В последните две години нямаше увеличение на тока, защото патриотите поставиха ясни и категорични условия на правителството, напомни той и допълни, че всички неизгодни за България договори трябва да бъдат прекратени и че трябва да бъдат изгонени чуждите монополни вериги, които мачкат българския бизнес.

Циганската битова престъпност, армия, икономика и безработица, демографска криза, външна политика – по тези теми президентът има право да свиква КСНС. Аз ще го свиквам всеки месец, декларира Каракачанов.

Програма за привличане на всички етнически българи в България, поощряване на грамотната раждаемост, политика за привличане на обратно на онези млади хора, които живеят в чужбина, наборна и професионална армия в смесен вариант, са също част от важните теми за кандидатите на Обединените патриоти.

Красимир Каракачанов заяви увереност в успеха на патриотите в изборите и посочи, че следващите президент и вицепрезидент ще работят добре със следващото българско правителство, защото то ще бъде правителство на Обединените патриоти.

Ние нямаме претенции да бъдем велики пилоти, нито майка или баща на нацията. Ние ще сме сърцето, което ще тупти с проблемите на българската нация. Ще бъдем и мечът, който ще се извиси над тези, които не уважават и не зачитат България и българите, заключи кандидатът за президент Красимир Каракачанов.

Откриването на кампанията на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ продължи с „Шуми Марица“, за да припомни за великите години назад във времето, когато България вървеше към своето обединение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *