КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ ИСКА РАЗСЛЕДВАНЕ КОЙ КАНИ БЕЖАНЦИТЕ У НАС

karakachanov-bgnes

Заместник-председателят на Народното събрание и съпредседател на Патриотичния фронт пита: Кой каза „Добре дошли в България, мигранти“?

За бързо разследване на набиращата сила сага „Добре дошли в България, мигранти“ настоява заместник-председателят на Народното събрание и съпредседател на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов.

В медиите вече върви информация как гръцките власти на практика „рекламират“ България като петзвездна дестинация за нелегални имигранти.

Оказа се, че Гърция подмамва мигранти, включително и със заплахи, товари ги на самолет, но вместо да се окажат в луксозен лагер, те биват арестувани и пратени в центъра във „Враждебна“, пояснява Каракачанов.

Легитимацията идва от Международната организация за миграция. Очевидно гръцкото подразделение на тази организация се възползва от програмата за релокация на бежанци и препраща към България, изрази мнението си той.

Според Каракачанов сигналите на медиите трябва да бъдат сериозно проверени, тъй като Гърция обещава хиляди евро помощ, издръжка и т.н., а реално залива България с излъгани мигранти.

Красимир Каракачанов настоя за спешно изслушване на министър Бъчварова по въпроса, както и своевременна проверка по сигналите на шефа на центъра във Враждебна, който предупреждава за вредната практика на гръцките си колеги.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *