КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ: „ДРУГИТЕ СА СЕ ХВАНАЛИ ГУША ЗА ГУША КОЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ, А НИЕ СЕ ХВАНАХМЕ РЪКА ЗА РЪКА, ЗАЩОТО СТРАНАТА НИ Е ПРЕД СЕРИОЗНА ОПАСНОСТ“

_ssf0281

Патриотичното обединение е продиктувано от нуждата да спасим България, допълва Явор Нотев

Разделен народ и държава, в която хората са противопоставени, няма никакъв шанс за успех. Затова е необходима консолидация на усилията на всички нормални и честни българи, които са категорични, че така повече не може да продължава.

Това каза в петък вечерта пред симпатизанти в Ловеч кандидатът за президент на Република България, издигнат от „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир Каракачанов. На срещата в читалище „Наука“ присъства евродепутатът Ангел Джамбазки, както и 12 народни представители от различни партии, които подкрепят кандидатите на патриотите.

Премиерът и неговите коалиционни партньори от Реформаторския блок са се хванали гуша за гуша заради това кой ще спечели изборите. Ние се хванахме ръка за ръка – НФСБ, АТАКА, „Народен съюз“, „Защита“, „БГ патриот“, „За честта на пагона“. Не се държим за гушите, а за ръцете, защото България е изправена пред сериозна опасност и ние трябва да се справим, за да отвоюваме страната си, заяви Каракачанов.

Нелегалната имиграция, която залива цяла Европа и пъпли към България е едната опасност.

Като пълна глупост Каракачанов определи постановлението, разписано от правителството, да се заселват бежанци в обезлюдените райони, за да бъдели те работна ръка. Посочи, че това означава за тези хора да бъдат осигурени жилища, детски градини, училища, да им се плащат здравни осигуровки, да им се осигури и работа. Нормално ли е да осигуряваме едни хора, които нито познаваме, нито сме канили, а да не осигуряваме нашите баби и дядовци, нашите бащи и майки, възмути се той.

Кандидат-президентът е категоричен, че България не трябва да приема подобни пришълци.

В цялата размирна световна ситуация българските политици трябва да имат ясното съзнание какво е тяхното значение – не да разделят хората на сини и червени, на русофили и русофоби. Смисълът от българските политици е да обединяват нацията около националните интереси, каза Каракачанов.

Той обрисува двата пътя – на нанадолнището и на излизане от тази ситуация, които стоят пред всички нас.

Кандидатът на „Обединените патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ изрази съжаление, че всички останали политически формации продължават да играят дребни игри кой да държи властта.

Не е важно кой държи властта, а как я държи и за какво я упражнява. Ако властта се използва за лична изгода, то това е поредният излишен политически „играч“. Ако се ползва властта, за да се вдигне нацията на крака, да се даде самочувствие на хората да вдигнат глава, да се почувстват достойно, да имат нормален живот – ето това е смисълът от властта, каза патриотът.

Кандидат-президентът засегна и темата с друга голяма опасност пред страната ни – демографският колапс. Демографската криза не засяга всички етноси в България и това се дължи на глупавата държавна политика, която поддържаше безразборната раждаемост в циганските махали. Ако това не се промени, след 20-30 години ние, българите, в нашата собствена родина, ще бъдем застаряващо малцинство, начерта мрачната картина той.

Със сегашната социална политика стимулираме циганска раждаемост, каза Каракачанов и заяви, че нямам притеснение от никого да използва тези думи, защото е българин и се гордее с това. Ще се боря до край срещу това държавата България, която успява да оцелее 1400 години тук, на тази територия, да бъде затрита пред очите ни заради безхарактерното поведение, липсата на мъжество и чувство на национална принадлежност на политиците, бяха думите му.

Ясно е, че българският президент не може да решава всички проблеми, обясни Красимир Каракачанов. Той обаче ще се възползва от всички правомощия, които има институцията. Като върховен главнокомандващ ще има правата да наложи политика за оздравяване и възстановяване на българската армия. По думите му тя сега е сведена до няколко парадни роти. Обяви се възстановяване на наборната военна служба.

Относно евроатлантическата ориентация на България Каракачанов със съжаление посочи, че сегашните държавни мъже и в Брюксел, и в щабквартирата на НАТО се държат като хора без самочувствие, като слуги на големи господари.

Водената българска външна политика в последните години развали традиционно добри отношения с големи държави и икономики. Според Каракачанов външната ти политика трябва да е балансирана и прагматична като отчита само и единствено българския национален интерес. Всичко останало, по думите на кандидата на „Обединените патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“, би било равносилно на национално предателство.

Кандидатът за вицепрезидент на Патриотите Явор Нотев е изключително подготвен за бъдещата си позиция човек. Вицепрезидентството предполага правна грамотност и юридическо образование, които нашият кандидат безспорно притежава. Така Ангел Джамбазки представи кандидата на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ за вицепрезидентския пост.

Явор Нотев в думите си към гражданите на Ловеч благодари за топлото посрещане. Той определи патриотичното обединение, което издига неговата и на Каракачанов кандидатура, като историческо решение. Олицетворение на нашето обединение е и тази пълна зала тук, която ни посреща, каза кандидатът.

Обединението ни е продиктувано от нуждата да спасим България, категоричен е Нотев.  Според него именно обединението на патриотите е разковничето, за да бъде изтласкана етническата партия ДПС от властта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *