КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ: ВРЕМЕ Е ЗА ЗАБРАНА НА ДОСТ

_ssf0141

Така кандидатът за президент коментира официалната среща на Лютви Местан с турския президент Ердоган

Какво още трябва да направи Местан, за да стане ясно, че открито обслужва интересите на чужда държава, пита кандидатът за президент, издигнат от коалиция „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“, Красимир Каракачанов в страницата си в социалната мрежа.

Така той коментира разпространената от партията на Местан информация за официална среща с Ердоган. Делегация на ДОСТ начело с председателя Лютви Местан е била приета от турския президент.

Време е за пълно разследване и забрана на тази партия, категоричен е Красимир Каракачанов.

От партийната страница на ДОСТ става ясно, че са присъствали народни представители от управляващата партия в Турция, както и говорител на Ердоган, но не става ясно какво са обсъждали, какви ангажименти са поели уж българските политици към турския президент. „Очевидно е едно – партията на Местан се чувства у дома си в турската столица, която все повече се превръща в център на една тоталитарна ислямистка държава. Това ли е моделът, който ще предложат на българите ДОСТ, последователите на ердогановата идеология“, пише още кандидатът за президент.

Той припомня, че част от отговорностите на българския президент са свързани с националната сигурност и при подобна информация той следва да поиска службите да разследват обвързаности на български  политически формации с чужди държави.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *