Край на мистерията защо е подпухнал и смутен Росен Петров

Етикети:

Росен ПетровКрай на мистерията с Росен Петров. Водещият на „Нека говорят…“ най-после разбулва тайната за вида си, която тормози от месеци фенове и зрители. Поне от три месеца известният водещ плаши с физиономията си от малкия екран. Петров не прилича на себе си с подпухналото си лице и набъбналите ноздри. Традиционно концентрираният бивш сценарист на Слави Трифонов сега е разсеян и на моменти изглежда като пиян. За капак Петров гъгне в ефир, което още повече хвърля зрителите в смут.

„Какво е станало с Росен ? Той не прилича на себе си ? Подут, подпухнал, носа сякаш не е неговия….Дано е здрав, защото промяната е много видима и потресаваща“, тревожи се зрителка в профила на предаването във Фейсбук.

„Харесвам предаването и гостите които каните, но външният вид и това сумтене на водещия вече не се издържа. Толкова ли е незаменим,че не може да слезе за малко от екран да се лекува?“, възмущава се друг фен на предаването.

Дама пък направо описва Петров като неадекватен: „Абе какво му има на Росен, не е същият човек, подпухнал, гъгне, носът му нещо ли не е в ред? Един такъв неадекватен“, пише тя в мрежата.

Аз пък го ,,улучих“, когато рецитираше много патриотично стихотворение с пиянски апломб… едва ли беше от постоперативни проблеми. И на мен ми направи смущаващо впечатление“, пише друг зрител.

Водещият да вземе мерки за своето здраве и да премахне нервните си изблици с клатенето на стола в ефир като потропва с крак, препоръчват редовни почитатели на „Нека говорят“.

Пиян ли е, дрогиран ли е или болен Росен Петров ще признае самият той тази неделя в предаването си. Заради истерията водещият е принуден да откровеничи в ефир за състоянието си.

До сега нито дума не излезе от екипа му официално. В медийното пространство бяха лансирани версиите, че носът на Росен е разбит по време на боксов мач или при сбиване и водещият е замаян от лекарствата, които му дават.

Росен Петров ще каже какво му е, гледайте предаването, дотогава нито дума за състоянието му няма да излезе от екипа, каза пред БЛИЦ главната редакторка на „Нека говорят…“ Валя Гиздарска.

Диана МИЛЕВА, БЛИЦ

2 коментара по “Край на мистерията защо е подпухнал и смутен Росен Петров

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *