Коя е най-грозната отчаяна съпруга в България?

Антоанета Василева

Антоанета Василева

Първа в класацията за най-отблъскваща съпруга на богат и влиятелен мъж в България е дългогодишната спътничка в живота на банкера Цветан Василев – доц.Антоанета Василева. Тя се смята за нещо като експерт по международен маркетинг, представя една след друга книги, издавани от печатницата на съпруга й. Новобогаташката, облечена като замогнала се клошарка, е сред най-прононсираните преподаватели в УНСС, където мултимилионерът Цветан Василев е член на Настоятелството и щедър спонсор.

Юлияна Плевнелиева

Юлияна Плевнелиева

В ожесточена конкуренция за приза „най-грозна отчаяна съпруга“ доц.Антоанета Василева е следвана по петите от съпругата на президента Росен Плевнелиев. Своенравната Юлияна Плевнелиева до ден днешен отказва да застане до съпруга си на официални събития в страната или чужбина, което е драстично нарушение на протокола. Тя предпочита компанията на приятелката си Галя Пракопиева, бивша главна редакторка на „Капитал“.

Пламен и Елка

Пламен и Елка – Снимка: pik.bg

Семплата и безлична съпруга на министър-председателя Пламен Орешарски е кардиолог. Пламен, Елка и синът им Десислав живеят в просторен апартамент на китната столична уличка „Родопски извор“. По времето, докато беше финансов министър, за симпатичния непукист се заговори, че споделя ласките на своята парка Зарница Арсениева, бивша телевизионна водеща в БНТ.

Миглена Цацарова с мъжа си и дъщеря си

Миглена Цацарова с мъжа си и дъщеря си

Миглена Цацарова е нотариус, тя създаде огромни главоболия на поддръжниците на кандидатурата на Сотир Цацаров за главен прокурор, защото трябваше да се справят с обвиненията към нея за спестени данъци и такси при покупко-продажба на имоти. Г-жа Цацарова очевидно прекалява с вкусните гозби, та съпругът й е видим отвсякъде, тя също трудно се побира в неподходящо тесните си рокли. Но пък дъщерята на Цацарови е крехка и елегантна.

Васил Божков-Черепа

Васил Божков-Черепа

Нито един фоторепортер досега не е успял да снима жената до Васил Божков-Черепа, която от 20-тина години е негова спътница и бизнес-партньор. Елена Динева живее предимно в чужбина, рядко се вяства в България. Тези, които си я спомнят като малкото сладко момиче от пресцентъра на Мултигруп в зората на демокрацията са потресени от сгруханата тетка, в която се е превърнала богатата и високомерна паралелна съпруга на този, който стои зад гърба на министър-председателя Пламен Орешарски. Бодигардове пазят денонощно Ели, на чието име се водят милионни авоари на един от най-богатите българи.

Споделете и вашето мнение! Добавете нови имена в класацията и ни кажете коя е най-грозна съпруга на богат и влиятелен мъж в България според вас?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *