Константин натъжи многобройните си фенове! Ще пее само 5 пъти месечно

Етикети: , , , , , , , ,

КонстантинФолк певецът Константин съобщи ексклузивно, че вече е прекалено уморен и обмисля да се отдаде на една заслужена почивка. Самият той дори се пошегува, че вече е поостарял, след като е натрупал 16 годишен опит на сцена и му е време да се “пенсионира”. Точно за това той вече е ограничил максимално участията си до 5 от “Пайнер” и още 2-3 в дискотеката му.

Коцето разкри още, че вече се чувства изморен от постоянните пътувания, а все пак има и семейство, което също иска внимание. Той сподели с лека носталгия, че преди време е имало такива периоди, в които е поемал по 20 участия в месеца, а е имало и месеци, в които не е имал и ден без участие в някой град. Явно годинките обаче вече си оказват влиянието и той се преуморява по-лесно от честите пътувания и вихрения по сцените в чалготеките почти всеки ден.

Още от началото на 2015 година той е разговарял с Митко Димитров и двамата с него стигнали до консенсус относно броя на участията, които певеца да поема на месец, за да има време и да си почива, а когато има свободно време Коцето разкрива, че обича да тича в парка, да излиза с дъщеря си и Надя на разходка, и да отдели малко време на близките си, тъй като не се вижда често с тях.

Тази новина за “пенсионирането” на Константин натъжи доста многобройните му фенове. Те обаче са сигурни, че любимецът им няма да ги забрави, предадоха колегите от skandalno.net.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *