Комбинация от лимон и сода против рак?!

лимон и сода срещу ракКомбинацията от лимон и сода нашумя изключително много през последните години.

Развитието на раковите заболявания се благоприятства от киселата среда в организма. Някои храни са причина за това, затова се цели създаване на алкална атмосфера. Когато смесите лимон и сода, те променят стойността на pH-то в тялото и така опасните клетки нямат шанс.

За сметка на това здравите остават непокътнати, нещо което не може да се постигне чрез агресивната химиотерапия.

Някои от лекарите вече са проявили интерес към ефекта от пиенето на лимон и сода. В Центъра за рак към университета в Аризона изпробвали как те влияят на пациентки с рак на гърдата.

Здравният институт в САЩ дори отпуснал 2 милиона долара за експериментите. Резултатите показали, че при едни има значително подобрение, а при други е налице влошаване.

Явно не могат да са категорични в наблюденията си, а и всичко било в зависимост от цялостното състояние на човека. На какви продукти е залагал в ежедневието си, консумирал ли е достатъчно вода, чиста ли е била тя.

Особено ключова се оказвала нагласата на психиката.

Ако не вярвали, че могат да бъдат изцелени, те нямали особено напредък. Специалистите забелязали, че такива хора трябва от цялото си сърце да очакват възстановяване от коварната диагноза.

Все пак дори медиците са признали, че с помощта на лимон и сода метастазите могат да бъдат ограничени. При изследвания с мишки това било нагледно доказано.

Рецептата:

240 мл. филтрирана вода

1 ч. л. сода за хляб

сок от 1 лимон

Разбърква се и се пие на празен стомах, поне 3 пъти на ден.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *