Колега на Нана лудо влюбен в нея

Етикети: , , , , ,

НанаКолегата на Нана таи нежни чувства към нея от години

Колегата на Нана е лудо влюбен в нея от няколко години. Репортерът на „Съдебен спор“ Жоро Игнатов таи нежни чувства към нея. Преди няколко години, когато Нана отказа предложението на Иван и Андрей да се премести в ТВ7, Жоро Игнатов я подкрепи за оставането й в Нова тв и също отказа трансфера.

Според запознати, Жоро Игнатов не се срамувал от чувствата си към Нана и използвал всеки удобен момент, за да й покаже, че е влюбен в нея. Репортерът дори не се притеснява от факта, че Нана е семейна, има съпруг и дете. Когато лекарите поставиха страшната диагноза рак на Нана, Жоро Игнатов бил неотлъчно до нея. Той й звънял дори в малките часове на нощта, за да я попита как е и дали има нужда от нещо.

Освен това репортерът започнал да чете книги за заболяването на Нана, надявайки се, че там ще открие съвет, който ще й помогне да се излекува. След като разбрал, че любимата му се е преборила с коварното заболяване, Жоро Игнатов не изтрезнял няколко дни, разказват негови приятели.

Въпреки, че Нана вече е здрава, той не спира да я подкрепя. Постоянно й звъни, за да й напомни, че винаги може да разчита на него.

Колеги на Нана разказват, че Жоро Игнатов е като обсебен от нея. По всяка вероятност блондинката е наясно с чувствата му, тъй като прави всичко възможно да не го нарани, въпреки, че не може да отвърне на любовта му.

Нана е много внимателна с колегата си и прави всичко възможно да не го нарани, коментират колегите им.

Запознати с несподелената любов на репортера разказват, че той е влюбен в Нана от няколко години, пише Хот арена.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *