Кой хакна профила на Бойко Борисов във Фейсбук?

Хакнат профил на Бойко БорисовПодозират Николай Бареков, че стои зад атаката.

Профилът на бившия премиер на България Бойко Борисов беше хакнат. Само ден след като от ГЕРБ официално обявиха, че лидерът им си има собствен акаунт, въпросната страница беше изтрита от социалната мрежа. Новината беше официално потвърдена от пресцентъра на партията, а вариантите за атаката са два – или много хора са докладвали едновременно профила и от Фейсбук са го закрили автоматично, или самият акаунт е бил хакнат от компютърен специалист.

Потребители на социалната мрежа издават, че след като вчера стана ясно, че Бойко си има личен профил, в мрежата са тръгнали масови призиви той да бъде докладван, тъй като представлявал политическа организация. Появиха се дори слухове, че Николай Бареков стои зад атаката срещу бившия премиер. Журналистът бил организирал свои фенове, които да докладват профила на Бойко като по този начин го деактивират, коментират форумци.

Припомняме ви, че по-рано днес Бареков емна Борисов с обвинения за акаунта му. Репортерът се нахвърли срещу бившия си пръв приятел, заявявайки, че е невъзможно Бойко да пише статусите си лично, тъй като били прекалено “интелигентни” за човек на неговото ниво.

Източник: razkritia.com

6 коментара по “Кой хакна профила на Бойко Борисов във Фейсбук?

  1. Бареков пък за какво да хаква профила на Боцко? Та нали именно с него се забавляваме вече 2 дена 😉 няма по-смешно нещо от Бойко Борисов и фейсбук. Сигурно Станишев собственоръчно го е хакнал или пък някой от ГЕРБ 2 :)

  2. Пу, голяма драма бе. Днеска, където и да вляза, само чета, че профила на Бойко бил хакнат…

  3. Вие представяте ли си ако Герб бяха на власт как целия БОП щеше да се занимава с глупостта по откриването на извършителя на това тежко престъпление … хахах Аз лично не бих се занимавал с профила на Борисов – по би ми било интересно да го оставят за да четем смешки. Все пак е четиво от развлекателно комичен характер :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *