Кой има интерес от 350 000 бюлетини тъкмо в деня за размисъл?

БюлетиниНевъзможно е бюлетините да се подменят в изборния ден по никакъв начин. За да стане валидна подобна бюлетина, трябва да се дублират и печатите на секционните комисии, а те се нараняват умишлено в началото на изборния ден, което прави всеки печат уникален. Първият печат се поставя върху гърба на сгънатата бюлетина преди да бъде дадена на избирателя, а вторият – преди да я пусне в урната, до първия. Липсата на печат прави бюлетината невалидна!

Но е факт че е имало намерени не около 2%, а около 4% / от над 8 млн произведени/ бюлетини. Дали са били технологичен брак или не, ще разберем едва след изборите, когато днешната „новина“ вече ще си е свършила работата… И това дали собственикът на фабриката е от дадена партия или не, не играе никаква роля. „Човек, който не може да се купи с пари, може да бъде купен с много пари…”, както е казал Емил Зола. Особено от българската опозиция, бих добавила аз…

Във всяка една комисия има по 7 човека от няколко различни партии. Невъзможно е там да бъдат подменяни бюлетини. А след преброяването се прави протокол, който се подписва от 7-те човека и застъпниците на всяка партия получават копие от него. Протоколът и бюлетините се носят в РИК от поне трима човека от различни партии. Няма как някой да подмени нещо по пътя. Няма и смисъл, не разбирате ли?

Факт е, че са намерени бюлетини, които няма как да бъдат използвани!!! За какво му е на някого да го прави??? Освен заради медийния шум…?

КОЙ ИМА ИНТЕРЕС? Определено не тези, които са обвинени…

Ядосайте се, хора!

Денят е за размисъл… МИСЛЕТЕ!!!

И утре ги накажете! Гласувайте!!!

Източник: marystaneva.blog.bg

2 коментара по “Кой има интерес от 350 000 бюлетини тъкмо в деня за размисъл?

  1. Кой има интерес- същият Шуробаджанак който поръча на тази печатница печатането на бюлетините без търг за местна и президентска власт…..

  2. Всичко това е заради спряното кранче на АЕЦ Белене!!!! Всички комунисти в пандиза!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *