Кобрата се закани: Кличко вече не може да ми избяга!

КобратаБългарският професионален боксьор Кубрат Пулев вече се готви за мач за пояса на Владимир Кличко. Според него, такъв ще има най-късно в средата на следващата година.

Всъщност украинецът може да не му е опонент, ако загуби от Александър Поветкин на 5 октомври. Такъв вариант обаче изглежда неособено вероятен.

„Лично ще гледам на живо Кличко – Поветкин, поканиха ме. Мисля, че на мен ще ми е по-удобен Поветкин. Не може да се предвид кой ще бие, но според мен това ще е Кличко.

Не могат да бягат вече, щом сме изиграли елиминационен мач. Могат да го отложат леко във времето, но най-късно май или юни ще се случи.

Кличко са изградили империята си. Познават се с всички, въртят се много пари. Тук обаче има и правила и отлагането може да става само до един момент“, заяви Кобрата.

Боят с украинската звезда продължава да е основната цел на нашия боксьор. Затова и той се отказа от европейския си пояс.

„Ще ми е достатъчно, ако взема поясите на Кличко. Концентрирал съм се върху този мач и тази цел. Затова се отказах от европейската титла.

Предложиха ми на 5 октомври да играя за европейския пояс срещу Дерек Чисора на същата гала, но аз предпочетох да се съсредоточа към върха.

Така обаче съществуваше възможността Кличко да бяга още 3-4 години. На този етап не съм показал всичко, на което съм способен и това е най-голямото ми оръжие“, сподели още Кубрат.

Източник: fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *