Кметицата: Бихме подкрепили правителството на ГЕРБ

Янакиева и Борисов„Ще участваме в разговори и ако са удовлетворителни за нас по отношение на нашите виждания бихме подкрепили правителство на ГЕРБ и бихме партнирали”, заяви пред Нова телевизия кметът на Перник Росица Янакиева, водач на листата на коалиция АБВ в миньорския град.

„Ако нямаме големи различия ние можем да подкрепим. Става дума за партньорство и за подкрепа за реализацията на най-важните приоритети“, уточни тя.

„Ние ще подкрепяме само и единствено политики, без да се ангажираме с подкрепа към когото и да е било конкретно. В пленарната зала ще гласуваме само за политиките. 4-5 неща са много важни и са спешни. Трябва да приемем актуализацията на бюджета и новия бюджет, трябва да сложим ред в енергетиката”, добави тя.

По думите й избирателите са изпратили много партии в парламента, вероятно защото им е омръзнало от не добрите решения, които управляващите вземат и ни изпращат послание.

Хората искат нещата да се променят към малко по-нормална ситуация, затова трябва да се държим нормално и отговорно в тази ситуация, каза още Янакиева.

Източник: bulgaria-news.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *