Клюка номер 1 за деня: Николета и Алисия са били гаджета!

Николета и АлисияФолк певицата Алисия и плеймейтката Николета Лозанова били гаджета преди години, гръмна днес родната преса. Съпругата на Валери Божинов и фолк дивата имали тайна връзка, преди да се скарат.

Въпреки че двете доста бурно си размениха футболните половинки преди три години, скандалите помежду им и до днес продължават. А зли езици твърдят, че конфликтът помежду им не се корени в мъжете, а в личните отношения помежду им.

Двете често са се отдавали на нежни ласки, но много държали това да се запази в тайна, защото любовта им била напълно искрена и лична, а не изградена върху поредната налудничава стратегия на маркетинговите специалисти, твърдят светски клюкари.

От това излиза, че дори самите футболисти не са знаели за увлеченията на половинките си. След последната размяна обаче Николета наистина се влюбва във Валери, а Алисия в Ники Михайлов.

Именно тогава настъпва окончателния разрив помежду им и двете се намразват завинаги. А психолози твърдят, че линията между любовта и омразата е изключително тънка и често човек не може да прецени какво изпитва наистина в подобни случаи.

И макар Алисия никога досега не е показвала влечение към собствения си пол, то за Николета подобни идеи не са чужди. Плеймейтката неведнъж е флиртувала с колежки и приятелки, а влечението й към прелестите на брадърката Лили, дори бе документирано на снимки.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *