Кворумът в парламента е гарантиран! Ветото – не, но Сидеров отдавна се доказа!

Не си ти, когато си гладенСамо преди три години лидерът на „Атака” се кълнеше, че няма да „играе” със Станишев, Доган и Петков

Денят преди денят „Х” за сегашното управление, кворумът в парламента е абсолютно сигурен, а може би и отхвърляне на президентското вето.

Депутатът от „Атака” проф. Станислав Станилов вече се изказа пред БНР, че подкрепя социалните мерки на кабинета, които обаче се нуждаят от средства, за да се изпълнят. Той беше категоричен, че официалните коалиционни партньори не са го „ухажвали”.

Думите му задочно подкрепи и червеният Янаки Стоилов, който също каза, че договорки с „Атака” няма, или той поне не присъствал на такива.

Лидерът на националистическата партия Сидеров преди дни, че хората му ще гласуват само и единствено по съвест. Паметливи обаче напомнят не просто поведението му в последните три месеца, а и думите му преди три години.

Тогава патетично заяви, че никога не би бил “в отбора на Ахмед Доган”, който работи срещу националния интерес. Тогава не искаше да „играе” и със Станишев, защото при неговото управление е видял използването на полицейщина за политически интереси.

Виновник за това беше Румен Петков, който го принуди да заяви патетично: “Не знам какво оръжие трябва да има и да е опряно в челото ми, за да застана до него”. Клетвата му, че посмъртно няма да ги подкрепи, се видя колко струва. Наистина, посочените ужким не са основни играчи на политическата сцена в момента, но това не заблуждава никой.

След като Сидеров демонстрира ценностна амнезия, можем да си представим какво ни очаква утре, ако успеят да влязат в парламента!

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *