Катрин Зита-Джоунс за Майкъл Дъглас: Не е лизал мен, че да пипне рак!

Катрин Зита-Джоунс и Майкъл ДъгласСлед като предизвика бум с признанието си, че е хванал рак на гърлото от орален с*кс, Майкъл Дъглас вчера даде заден ход. Говорител на холивудския актьор обяви, че той не е казвал такова нещо в интервюто пред британския в. „Гардиън“. Опровержението бе направено в официално писмо до медиите от говорителя Алън Бъри. „Не. Той не е казвал в интервюто, че орален с*кс е причината за неговия рак“, се казва в изявлението, цитирано от всички британски и американски медии.

Майкъл Дъглас сам предизвика бурята в интервю за „Гардиън“ в неделя, като заяви, че ракът на гърлото му е предизвикан от човешки папилома вирус. Той се прихващал при правене на орален с*кс на жена – кунилингус. 68-годишният актьор коментира пред вестника, че ракът му не е резултат от прекаляване с алкохола или прекомерно пушене, а е предизвикан от заболяване, предавано по полов път.

Говорителят му после обясни обаче, че актьорът обяснявал връзката между оралния с*кс и рака на гърлото. „Той обаче не е казвал, че това е причината за неговия специфичен рак. Те наистина са го обсъждали.

Той наистина е казал, че оралният с*кс е предполагаемата причина за определени видове рак на устата. Той обаче не е казвал, че става въпрос за неговия рак.“ „Гардиън“ обаче обяви, че стои зад интервюто, което е публикувал с Майкъл Дъглас. Вестникът коментира, че говорителят на актьора Алън Бъри не е присъствал на интервюто за вестника. Присъствали са само двама души – репортерът на вестника Ксан Брукс и самият Майкъл Дъглас, коментира изданието. „Гардиън“ отхвърли обвиненията, че е изкривил думите на актьора, като пусна аудиозапис и транскрипция на частта от интервюто на Ксан Брукс, която предизвика скандала.

Майкъл Дъглас е женен за актрисата от Уелс Катрин Зита-Джоунс. След интервюто му за „Гардиън“ реакция дойде обаче не от нея, а от първата му съпруга – Диандра Дъглас, с която са били семейство от 1977 до 2000 г. Пред изданието „Ти Ем Зет“ тя държеше да обясни, че Майкъл не е пипнал вируса от нея. „Нямам HPV“, категорична бе Диандра. Топката сега е у Катрин, коментира изданието. А може и да е при друга…

През 90-те години на миналия век Майкъл Даглъс лежа в клиника, твърдейки, че се лекува от алкохолизъм. Жълтите издания обаче писаха, че актьорът се е подложил на лечение от пристрастеността си към с*кса. HPV, или човешкият папилома вирус, за който е известно, че причинява рак на шийката на матката, е все повече смятан за причинител и на рак на устата и на гърлото. Случаите на подобни диагнози зачестяват заради популярността на „френските ласки в с*кса“, отбелязва Би Би Си.

Дъглас бе диагностициран с рак на гърлото през август 2010 г., след като на езика му бе открит тумор с големината на орех. Ракът бе определен от четвърта степен и актьорът се подложи на интензивно лечение с химио- и лъчетерапия. След това лекарите обявиха, че Дъглас се е излекувал, макар че трябва да се подлага на проверки на всеки 6 месеца. Актьорът е оптимист, че се преборил с болестта веднъж завинаги.

Източник: БЛИЦ

2 коментара по “Катрин Зита-Джоунс за Майкъл Дъглас: Не е лизал мен, че да пипне рак!

  1. Какъв HPV, Катрин е на 50г. няма как да го „пипне“ от нея. Ще я лижа до припадане!!!
    :Р :Р :Р

  2. Какъв HPV, Катрин е на 50г. няма как да го „пипне“ от нея. Ще я лижа до припадане!!!
    :Р :Р :РCatherine Zeta-Jones was born on September 25, 1969 in Swansea, West Glamorgan, Wales, UK

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *