Карбовски напусна с голям скандал Нова телевизия

Мартин КарбовскиМартин Карбовски скъса с Нова телевизия. Причината са разногласия между него и ръководството на медията. „От септември насам имах доста неприятни моменти. Започна да става все по-трудно. Мисля, че заслужавам по-добро отношение поне заради рейтинга, който правя“, обясни Карбовски пред „Стандарт“. Вместо от него днес „Отечествен фронт“ ще се води от Нина Александрова, която беше част от екипа на Карбовски.

Продуцентите на предаването от „Телеман“ засега не смятат да късат с Нова. От самата телевизия отказаха коментар за конфликта. „Може да се каже, че послушах настойчивите съвети на Кеворк Кеворкян, че трябва да спирам от време на време“, коментира още Карбовски. Вестник „ШОУ“ вече писа, че се очаква той да се появи с ново предаване в ТV7, където вече преминаха продуцентите Иван и Андрей със своите предавания.

Източник: БЛИЦ

3 коментара по “Карбовски напусна с голям скандал Нова телевизия

  1. Нова телевизия на последък си вкарва доста автоголове.Карбовски е едно от малкото предавания заради които имам българска кабелна в Германия.

  2. Не знам какъв рейтинг голям..може да има това мангалско предаване….мангалско..защото освен с проблемите на мангалите ..и престъпниците ….не имало друг интерес….
    Стискам ръката на Нова ..че е премахнала това тъпо и просташко предаване .

  3. А що се отнася до вас R.Robeva ..не съм чувала до сега да е имало Бг (КАБЕЛНА ) в чужбина..бая лабел ша им трябва ..за да ви я прекарат..от САТЕЛИТНА И КАБЕЛНА има огромна разлика.
    А ние в Италия си я имаме сателитната ..от времето когато тези простовати предавания ги е нямало в ефир

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *