Кандидатките за „Мис Варна”! Харесват ли ви?! (СНИМКИ)

Кандидатки "МИС Варна"Кандидатките за „Мис Варна” смутиха нета и предизвикаха масови коментари заради външността си.

Хубавиците, които ще се борят за короната на престижния конкурс, определено не могат да се похвалят с идеални фигури, коментират усърдно потребители.

Те буквално ахнаха при вида на някои от претендентките. „Стрии, увиснали бюстове, бръчици по лицата – това ли са най-красивите варненки?!”, учудени са ценители на нежния пол.

„Сигурно пак някоя връзкарка ще спечели, срамота е да ни излагат така”, недоволстват още във виртуала. „Мис Варна” предстои след броени часове, а вече еуфорията кипи с пълна сила. Специален гост на журито ще бъде актрисата Яна Маринова, която заедно с останалите ще отсява желаещите да станат кралици на морската столица.

След „Мис България”, сега и местната надпревара ще разбуни духовете, щом още отсега мрежата се вълнува от момичетата. Според мнозина дефектите им не са толкова фатални, че да не могат да бъдат поставени на първото място, но занапред ще се наложи сериозна обработка на снимките им. Като знаем, че родните звезди редовно прибягват то тази тънкост, няма да е кой знае какъв проблем.

Отблизо наистина могат да се забележат, че част от девойките имат стрии по бедрата, а някои даже и по гърдите. На какво се дължат пък първите им бръчки около очите, не може да се каже, но някои предполагат, че са водили доста бурен живот. „Дискотеки, недописване, пиене, това веднага се отразява на лицето на една жена”, разискват спецове по тези въпроси.

Е, в очакване сме да обявят победителката, а дотогава вижте и вие как кандидатките за „Мис Варна” смутиха нета!

Източник: kliuki.net

Кандидатка "МИС Варна"Кандидатка за "МИС Варна"Кандидатки за конкурса "МИС Варна"

Един коментар по “Кандидатките за „Мис Варна”! Харесват ли ви?! (СНИМКИ)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *