Какво се случва, когато деца стават родители (ВИДЕО)

Бащата и дъщерята

Бащата и дъщерята

Историята на британските тийнейджъри Алфи Патън и Шантел Стедман шокира света пред известно време. 13-годишното момче и 15-годишната му приятелка станаха родители на момиченце, което кръстиха Мейзи.

Когато Алфи бил само на 12 години, той и 14-годишната Шантел се отдали един на друг, но без да се предпазват. Само няколко месеца по-късно Шантел разбира, че е бременна. Алфи и Шантел са категорични, че няма да прибягват до аборт. Техните семейства подкрепят избора им и 9 месеца по-късно се ражда Мейзи. Самите Алфи и Шантел са все още деца, но ето че вече си имат свое дете. Алфи не знае какво ще работи и с какво ще си изкарва парите, но се чувства готов да бъде баща и да се грижи за бебето си.

Двамата тийнейджъри, които решили да бъдат семейство, обаче не издържали много дълго. Шантел Стедман направила шокиращото разкритие, че освен с Алфи Патън е спала с още 7 други момчета. След извършен ДНК тест се оказало, че всъщност Алфи не е баща на малката Мейзи.

ДНК проби са взети и от останалите партньори на Шантел. Оказало се, че истинският баща на малката Мейзи е друго 14-годишно момче, което също е спало с Шантел без да вземе предпазни мерки.

http://www.youtube.com/watch?v=XZSV0HPeXDM&feature=player_embedded

Източник: mamita-bg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *