Какво ли става с Черната Златка?! Станала е кожа и кости! (ФОТО)

Черната ЗлаткаЗлатка Димитрова сама се е снимала по бански, но вместо да видим едно знойно и красиво тяло на модел, стърчат само кости.

Манията на Черната Златка по отслабването започва да взима застрашителни размери. Последната снимка, която плеймейтката пусна в социалната мрежа, наистина е плашеща и това бе констатирано от феновете на смуглата красавица.

Златка Димитрова сама се е снимала по бански, но вместо да видим едно знойно и красиво тяло на модел, стърчат само кости.

Брюнетката има огромни ямки под мишниците, кожата по врата й се е изпънала от слабост, а от раменете й стърчат кокали като на скелет.

По всичко личи, че Черната Златка се харесва в този вид, защото не спира да пуска снимки от плажа във Фейсбук, но феновете й са силно притеснени. „Злати, вземи напълней малко, стига с тези диети и лишения! Я, виж гаджето си Миро как се е закръглил, прилича на човек, а ти си се свършила направо“, вайкат се почитатели на популярната плеймейтка.

Припомняме, че заради драстичните диети Злати веднъж вече влиза в болница. Бившата брадърка имаше преплитане на червата, защото седмици наред карала само на зелена салата с риба тон. Оттогава Димитрова обеща повече да не си прави експерименти с тялото и се отдаде на здравословен фитнес. Близки на плеймейтката обаче разкриват, че тя все още поддържа доста суров хранителен режим от страх да не напълнее.

Източник: kliuki.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *