Каква е ИСТИНАТА за ранената полицайка от протестите?!

Ани ВитановаЧенге потрошило Мис Полицай…

Снимка показва, че не протестиращите са й докарали разтежението на ръката, а неин колега – пише „България днес”. Уникална снимка на „Стандарт” показва как колега на униформената Ани Витанова я дърпа силно за същата ръка, на която тя е получила травмата – отбелязва изданието.

Фотосът бързо се разпространи из социалните мрежи и предизвика истински фурор. Преди дни хубавицата се появи с мила усмивка и превръзка на ръката и невинно обясни, че тя е била потрошена от вандалите на протеста. Бившата Мис Кюстендилска пролет редеше пред зрителите колко злобни и яростни били протестиращите и как тя опитвала с добро да ги спре, за да премине белият автобус с евакуиращите се депутати.

Мацката в униформа, която очевидно бе пратена в телевизиите, за да оправи имиджа на ченгетата, обаче веднага бе разобличена. Нещо повече, тя бе обвинена от свидетели на площада, че е била един от най-агресивните полицаи по време на обсадата на парламента.

„Удряше здраво и псуваше. Вървеше пред другите полицаи. Тя е провокатор” – надигнаха глас протестиращи, станали свидетели на действията й. Те искат прокуратурата да се самосезира и Витанова да бъде незабавно уволнена.

Източник: razkritia.com

Един коментар по “Каква е ИСТИНАТА за ранената полицайка от протестите?!

  1. НЕ ПРАВИ ЧЕСТ НА ТАЗИ „МИС КЮСТЕНДИЛСКА К…А“ ДА ПРОЯВЯВА ГРУБА АГРЕСИЯ И БЕЗОЧЛИВИ ЛЪЖИ. УЧИЛА СЕ Е МНОГО СТАРАТЕЛНО ОТ ДРУГА – ВИСОКОПОСТАВЕНА ВЕЧЕ КЮСТЕНДИЛСКА К…А (РАЗЦВЕТКАТА НА КОСАТА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ). ЯСНА Е РАБОТАТА!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *