Йоско почупил гаджето си от бой – изневерила със сина му

Йосиф Йосифов – ЙоскоПодозираният за разстрела на Косьо Самоковеца Йосиф Йосифов – Йоско, буквално потрошил от бой своята любовница Радостина, когато разбрал, че му е сложила рога със собствения му син Иван. Гротеският любовен триъгълник се заформил преди около две години, когато рецидивистът духна от България и бе обявен за издирване от Интерпол.

Докато замесеният в няколко жестоки отвличания и показни екзекуции бандит се крие в Гърция и Испания, гаджето му Радостина Димова започва да се среща тайно и твърде често с неговия 22 годишен синковец Иван. Скоро след това на всички става ясно, че бившата прокуристка на Общинска банка върти любов с наследника, който също е подсъдим за търговия с дрога.

Приятелите на Йоско първоначално мислят, че Иван просто помага на Радостина в съвместния й бизнес с баща му, но илюзията става на пух и прах, когато синът и Димова започват открито да демонстрират отношенията си. Двамата не само се целуват на обществени места, но младокът дори се нанася да живее в нейния дом. Никой от аверите не иска да му разкрие истината пред изгнаника, но в крайна сметка това прави собствената му майка.

Йоско тотално обезумява от ревност и се чувства предаден от любовницата и сина си. Привиква Радостина в Гърция уж да се видят и там я пребива почти до смърт. Наказанието на невярната жена е повече от жестоко. При побоя бандитът троши левия й крак, избива няколко зъба и след това я товари на бус, който да я върне в Банкя.

При пристигането си в България, Радостина Димова е приета по спешност в „Пирогов” и след като се съвзема, за отмъщение издава на полицаите къде се крие Йоско. Синът Иван разбира какво ще се случи с баща му, но страхувайки се от отмъщение, решава да не го предупреди

Източник: skandalno.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *