Йоана от ВИП Брадър станала звезда с измама?!

ЙоанаПевицата Йоана успя да извлече максимума от участието си във ВИП Брадър. Залязлата изпълнителка влезе в шоуто именно с цел да напомни за себе си. И успя. В последните седмици името на Йоана се споменава доста често в светското пространство. За неин ужас обаче не и по начина, по който се е надявала.

Още преди години певицата е разчитала на подмолни средства, за да постигне успехите си. Изпълнителката доста често се е възползвала от услугите на различни млади артисти и танцьори, за да представи запомнящо се шоу по време на участията си. След това обаче “забравяла” да си плати и потъвала в дън земя. Един от потърпевшите е Емилиян Цанковски, който, по думите на майка му, е пристигнал в София специално, за да помогне за сценографията в София Лайф Клуб, където Йоана е имала концерт.

Това се е случило преди години, но мъжът все още не е получил и стотинка. И това не е единственият скандал около вече бившата съквартирантка. Припомняме ви, че преди време се появи слух, че Йоана е заработвала като сводничка и е уреждала манекенки от агенцията на Маргините FH1 с клиенти. Лично режисьорът Люси Иларионов потвърди това, пишат от kliuki.net.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *