И на празника на „НАРОДНАТА ЛЮБОВ” Орешарски бе посрещнат с „ОСТАВКА”

ОСТАВКАЛошо тръгна седмицата за премиера Орешарски. След като вчера бе освиркан с възгласи „Оставка” и „Кой назначи Пеевски?”, днес хората отново го „поздравиха” подобаващо. На днешните тържества в столицата,след като беше вдигнато тържествено знамето на София на празника на града пред църквата „Света София“, група граждани отново поискаха оставката на премиера.

Официални гости на церемонията бяха президентът Росен Плевнелиев, премиерът Пламен Орешарски, кметът на София Йорданка Фандъкова, патриарх Неофит. Празничната литургия-водосвет беше отслужена от Знеполския епископ Йоан.

По време на тържествената церемония кметът на София Йорданка Фандъкова заяви, че тази година 17 септември идва като знак на мъдростта, която ни прави общност. „Всеки има своето специално място в София, което е дълбоко в сърцето му, всеки има своята София, която го е очаровала и приема – София като лично място на любов, вяра надежда. Тук е нашата роля като община да си вършим работата, да работим здраво с темпото на града. Затова всеки проект е еднакво важен – от най-големите инфраструктурни проекти, през реновиранането на парковете, обновяването на училищата и детските градини. Най-силната страна на столицата са нейните хора”, каза Фандъкова.

Източник: bulgaria-news.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *