Ицо Хазарта трябвало да играе Косъма от “Под прикритие”!

Ицо Хазарта трябвало да играе КосъмаЛюбопитни подробности разкри фронтменът на Ъпсурт Ицо Хазарта в интервю за вестник “Труд”. Ицо, който в петък напусна шоуто “Денсинг Старс” слес доста скандален зрителски вот, сподели изненадващо, че вече два пъти е получавал покани да се изяви и като актьор.

И двата пъти обаче рапърът е отказвал, а по ирония на съдбата ролите са отивали в един и същ човек – Александър Сано, известен като Среброто от Братя Мангасарян. Първото предложение към Ицо е било да се включи към актьорския състав на филма ТИЛТ в ролята на Дъвката. Точно тогава обаче Хазарта е влязъл във VIP Brother и отклонил поканата, затова продуцентите на филма се обърнали към Среброто.

По-любопитното обаче е, че Ицо е бил и първоначалния избор за ролята на Косъма в култовия сериал “Под прикритие”. Рапърът обаче отказал, тъй като не му харесал прякора, а и никой не го уведомил по коя телевизия ще се излъчва сериала. Така Среброто взел и този образ, който пък го превърна във всенароден любимец.

Ицо обаче не изключва възможността да го видим на екран в някой друг сериал.

Източник: kliuki.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *