Истината за смъртта на Майкъл Рокфелер!

Етикети: , , , , , ,

Майкъл РокфелерЕдна от големите загадки на 20-ти век, смъртта на Майкъл Рокфелер бе разкрита. Наследникът на една от най-богатите и влиятелни фамилии в света, изчезна мистериозно през 60-те години на 20-ти век, а от него не бе открита и следа, въпреки дългогодишните проучвания и разследвания.

Режисьорът Фрейзър С. Хестън е успял да открие през 2007 г. изгубена част от видеокадри, които е записал редакторът на „Argosy Magazine“, Милтън Малин.  Той ги използва за собствения си документален филм, посветен на изчезването на милионерския наследник.

Документалният филм „В търсене на Майкъл Рокфелер“ има за цел да разкрие една от най-големите загадки на 20-ти век, а именно, какво всъщност се е случило с наследника на фамилията Рокфелер. И въпреки че доскоро се смяташе, че това е тайна, която ще си остане неразгадана, филмът потвърждава съмненията, че канибали са убили сина на американския бизнесмен и губернатор на Ню Йорк, Нелсън Рокфелер.

През 60-те години на миналия век, наследникът на Нелсън Рокфелер се отправя на изследователска експедиция в Нова Гвинея. Целта й е изучаване на нравите и обичаите на местните племена. Майкъл Рокфелер взема дейно участие в пътуването и е един от най-ентусиазираните археолози в групата.

На 17 ноември, докато плава с кану, заедно с датския антрополог Рене Васинг, Майкъл пада от лодката, която се преобръща. Рене излиза на брега, но от Рокфелер няма и следа. Градските легенди твърдят, че младежът е изяден от крокодил или му се е случило нещо по-лошо. Последните теории гласяха, че смъртта му е причинена от канибалско племе, което вероятно го е изяло.

Официално, фамилията Рокфелер никога не потвърждава тази история, но последните доказателства недвусмислено доказват, че хипотезата е реална.

Записът е направен още през 1969 г. по време на експедиция в Нова Гвинея. В него очевидец твърди, че Майкъл е бил жив и здрав, докато не попаднал в ръцете на местните диваци. Този филм ще бъде излъчен на 1-ви февруари, когато всички ще могат да се уверят в новите открития свързани със смъртта на сина на Рокфелер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *