Ирена Борисова деляла легло с премиера Станишев и Митята от ВИС-2

Ирена Борисова и СтанишевДокато беше министър-председател, Сергей Станишев се показваше официално с телевизионната журналистка Елена Йончева, която му слагаше рога с красив и мъжествен френски журналист. Напористата блондинка с буйна руска кръв по майчина линия, даже заведе на почивка парижкия си любовник в морската правителствена резиденция „Евксиноград“ две поредни лета, след като нейният Серж стана премиер през 2005 година.

Според близки на Сергей, майка му Дина станала причина за раздялата му с Елена. Властната украинка искала внуци, а Елена не могла да забременее. Атаките на Дина срещу Елена се засилили, след като на хоризонта се появила по-младата и по-перспективна като бъдеща майка Ирена Борисова. Тя била заведена при лидера на БСП от милионера Александър Тасев, показно застрелян през 2007 година.

Ирена много се стараела да забременее от министър-председателя, но не успявала, заради редките интимни срещи със Сергей.

Иначе пък тя обикаляше света с правителствени делегации като негова специална секретарка и раздаваше команди в Министерски съвет, споделят очевидци. “ Борисова пътува навсякъде с премиера. През 2006 е с него в Брюксел, когато той разговаря с еврокомисаря по разширяването Оли Рен, с шефовете на Европейския парламент Жозеп Борел и Ханс-Герт Пьотеринг.  През 2007 г. тя лети с правителствения фалкон за четири дни до Лондон и за два – до Брюксел. За 7 дни се е разходила до Индия и за още три до Тел Авив. Била е и в Москва, заедно с другите съветници Азер Меликов и Ивайло Данаилов. Пътешествията й през въпросната година са били общо 16 дни и са стрували на данъкоплатеца 6 850,31 лв.“, писа в.“Шоу“.

Пред един таблоид Ирена се похвалила, че е бременна от Станишев с идеята той да се „върже“ и да се ожени за нея, но интригата е разбулена от пиарката Моника Йосифова, която се погрижила лъжата да излезе наяве.

Моника вече е започнала да печели милиони от държавни поръчки, благодарение на нейната задълбочаваща се близост със Сергей Станишев. Бившата парка на Министерски съвет Таня Генева споделила пред колеги-журналисти, че Моника седи с часове в кабинета на министър-председателя да му обяснява как публичният му образ се срива и само тя може да му помогне да се оправи.

Разобличената от Моника в лъжлива бременност Ирена пък се похвалила пред близки, че й стигат тези милион и половина лева, които каширала при управлението на Сергей Станишев, така че „не е капо“ от цялата история.

Словоохотливата брюнетка разказала на светски дами за спорадичните си секс-срещи със Станишев, който ритуално постилал нови чаршафи и давал всичко от себе си, за да изпълни майчината заръка да я дари с внуче… Но не се получавало.

Докато преспивала от дъжд на вятър със Станишев, Ирена имала любовна връзка с известния в борческите среди с името Митята бизнесмен, финансов съветник на братята Васил и Георги Илиеви, създатели на борческите групировки ВИС-1и ВИС-2. Ирена и Митята имали и бизнес отношения, свързани с банкерката Петя Славова.

Ирена Борисова беше осветена като таен агент на ДАНС след края на управлението на Тройната коалиция.

След като напусна премиерския кабинет, Сергей Станишев беше уличен в изчезването на секретен доклад от ДАНС. В чии ръце ли е попаднала ценната информация?!

Един коментар по “Ирена Борисова деляла легло с премиера Станишев и Митята от ВИС-2

  1. “ Бившата ПАРКА на Министерски съвет Таня Генева споделила пред колеги-журналисти, че Моника седи с часове в кабинета на министър-председателя да му обяснява как публичният му образ се срива и само тя може да му помогне да се оправи.“
    хубава грешка и най-важното е, че в случая е вярна!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *