Интернет за Цветан Василев: Алчен безсрамен подлец!

Цветан ВасилевЦветан Василев – човекът, който няма срам. Лицемерът, който 4 години ухажваше Бойко Борисов, но му спретна чудовищен скандал на 11 май… Човекът, който говори за мизерия, дава 50 милиона лева годишен бюджет на ТВ7, 10 милиона на „Ботев“, 2 милиона на волейболната федерация – но не построи сиропиталище или болница. Двуличникът,който дни преди изборите беше в Банкя да се кълне във вярност на Бойко Борисов сега обяснява,че е нахалство ГЕРБ да иска да управлява отново… Колко тона подлост е скътал Цветан Василев в личния си трезор в Корпоративна търговска банка?!“

– Подла лъжлива гад!

– Затова хората са на улицата; от такива долнопробни тарикати страната е пропищяла. Крадат,ограбват,плячкосват и мародерстват всичко,до което се докопат…това,дали ще го има ГЕРБ или не зависи от мен и такива като мен… За Василев да се грижи Бареков,Пеевски и компания…все някой ден и той ще си получи заслуженото.

– Ужасно антипатична и подла личност. Отвратителна визия.

– Турска подлога.

– Господин Василев,защо Дянков трябваше да спасява България от световната криза,защо вие не я спасихте? Защо Васил Божков не излезе да спаси България,нали и той бил икономист и финансист, Вии пък банкер. Защо в Гърция техните богаташи работят за Гърция,а Вие само се криете по кьошетата като партизани?

– Така е,така е! Няма ГЕРБ да управлява. Щом го казва другарят Цветан Василев – така е!Еми другарят Цветан Василев не е кой да е. Ми нашите първи държавни и партийни ръководители и съпругите им са му поверили да пази техните дребни спестявания. Ми те,ако си дръпнат дребните пари – банката му изчезва! Освен това кой мислите финансира така наречените „февруарски протести“?! Ми как кой?! Той! Затова,другари – мощно „ура“за подкрепа на пророческите слова на др.Василев! Ураааа!

– Борисов и Дянков спасиха България от кризата, което вие удобно забравяте. А ти къде беше през това време?! Нямашете никакъв. Направи ти партия и стани премиер. Не се бил интересува от политика ?! Тогава вземи млъкни! Българските богаташи само акъл давате отстрани, но за България нищо не правите!

– Ахмед Доган (АД)- хидроинженера управлява България. Този е само една пионка,като Ореха.

– Реално управляват ДПС и КТБ,иначе се води,че мандатът е на БСП.

– Или ако използваме обобщителни категории, управлява ни ДС,но като франчайзинг на КГБ.

– Алчността и наглостта ще им изяде главата – най-накрая ще се наложи да ги бесим по лампите.

– Какво се изненадвате от Цветан Василев?! Просто човекът обърна палачинката. Така,както неговите подопечни Николай Бареков-Капута и Делян Пеевски го направиха още на 11 май с раздухването на несъществуващия скандал „Костинброд“. Хора,лишени от морал. Натъпкани с комплекси до козирката,смятащи,че със силата на парите могат да ги излекуват. Каква заблуда на посредствени тарикати!

– В едно нещо бъркат всички. Не Цветан Василев е господар на Делян Пеевски. Точно обратното е. От години Пеевски държи в ръцете си Василев. Манипулира го с това,колко му е полезен с политическите си връзки и с медийния натиск върху всеки бизнес конкурент. Василев се трепе да изкарва милиони, които Пеевски прилапва с абсолютната безскрупулност на патрона си Доган. Цветан Василев е жертва на Делян Пеевски. Жертва е и на мекерето Николай Бареков, който сега изпълнява Негови поръчки, но утре ще изпълнява поръчки срещу Него. Абсурдното е,че Цветан Василев е станал заложник на тези,които храни и пои.

– Аха,съгласен…на 100%. Ако беше останал председател на ДАНС, Пеевски щеше да стане началник на Цветан Василев,който е агент на ДАНС от създаването й.

Цветан Василев– Цветан Василев е олицетворение на поговорката: „Храни куче да те лае!“ Обърна се срещу всички, които са му помагали – Иван Костов,Сергей Станишев, Бойко Борисов,Цветан Цветанов със същата жестокост и подлост, с която прогони всички, които създадоха Корпоративна банка, за да я узурпира най-нагло.

– Делян Пеевски и Цветан Василев са углавно престъпници. Уреждат целия си бизнес чрез магистрати и връзките на Пеевски в следствието. Чрез мощно смазване на конкурентите в бизнеса с помощта на Бареков и ТВ7, на „разследващи материали“ в Телеграф,Монитор,Уикенд,19 минути,БЛИЦ,Стандарт,Всеки ден, Преса,отскоро и на Труд и 24 часа,както и чрез две „европейски“ вестничета – Europost и New Europe в Брюксел.

… Взривът от недоволство и критики срещу Цветан Василев в мрежата избухна след днешното му интервюто във вестник „Преса“. Издател на вестника е Тошо Тошев, приближен на Цветан Василев. Банкерът купи за 1,8 милиона евро от Тошо Тошев бившата сграда на вестник „Труд“( сега там са част от редакциите на Пеевски), финансира вестник „Преса“,а Делян Пеевски помага при разпространението на вестника. Заместник-главната редакторка Валерия Велева е личната журналистка за специални поръчки на Цветан Василев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *