Индийка роди на 69 години! Постави нов рекорд на Гинес (ВИДЕО)

Раджо Диви ЛоханЖеланието да стане майка накара 69-годишна индийка да подложи на риск здравето и живота си, за да се сдобие с дете. Тя обаче успя да преодолее трудностите и се превърна в най-старата майка на света.

Раджо Диви Лохан живее в село Хусар в Индия. Преди пет години тя се подлага на процедура ин витро на 69—годишна възраст, след което едва не умира при усложнения по време на раждането.

Въпреки критичните моменти от живота й тя е много щастлива, че е дарила живот. Раджо разказва, че дъщеря й Навин я е направила по—силна и е помогнала да вкопчи в живота. Днес Раджо е на 74 години и мечтае да види дъщеричката си щастливо омъжена й. А това й дава сили да се бори да доживее важния ден.

„Единствената причина, поради която аз все още съм жива, е Навин. Тя за мен е дар божи. Докато не я омъжа, няма да умра“, категорична е Раджо. „Ще я мина под венчилото, когато тя навърши 15 години, а до тогава аз просто не мога да умирам“, добавя тя.

Раджо е спокойна за малката, защото знае, че дори с нея да се случи най-лошото, закрилници на Навин ще бъдат баща й Бало и втората му по-млада съпруга Ума.

„Навин е единственото ми дете и след смъртта ми тя ще наследи моя имот, състоящ се от близо 200 квадратни метра земя. Бъдещето й е подсигурено“, добавя щастливата майка, която влезе в рекордите на Гинес, като най-старата майка в света.

Източник: kliuki.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *