ИЗПРАВЯТ ПРЕД СЪДА В ХАНОВЕР УБИЕЦА НА ВИКТОРИЯ МАРИНОВА

php3rkuoo_800x_

Майката на Северин Красимиров, пред която той признал за нападението, иска да бъде съден в Германия, у нас щели да го убият

Пред германски съд в Хановер ще бъде изправен Северин Красимиров, който беше задържан за убийството на журналистката Виктория Маринова в Русе. Съдът ще реши дали Краисимиров да бъде екстрадиран в България, предаде БНР.

Германските власти са задържали Красимиров във вторник вечерта – осем часа след постъпило искане от българските власти. Той се е намирал в дома на майка си в германския град.

Именно пред нея Красимиров признал за извършеното. Северин разказал пред майка си, че бил пиян и надрусан, след като е бил на рожден ден, сподели самата тя пред NOVA.  „Той призна, че го е направил на пияна глава, бил е надрусан. Каза ми, че не помни нищо. Започна да плаче пред мен. Той не е такъв човек“, разказва Надежда Красимирова.

Жената иска Северин да бъде съден в Германия и да лежи в техен затвор, защото смята, че в България ще го убият. Тя твърди още, че синът й е с умствена изостаналост. Взимал е и хапчета, но тя спряла да му ги дава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *