ИЗЛАГАЦИЯ! Тризначките с чутовен СКАНДАЛ на Хелоуин!

ТризначкитеВяра, Надежда и Любов, които станаха известни благодарение на Биг Брадър, са направили голям сеир в благоевградска чалготека на празника Хелоуин.

Скандалът е избухнал късно през нощта, когато сестрите близначки, станали по- известни с прозвището Тризначките, са влезли заедно в заведението и се разфучали, пишат от kliuki.bg.

Триглавата ламя, както е също едно от прозвищата на провокативните сестри, са показали агресията си към нищо неподозиращо момиче, което по невнимание спънало една от главите на ламята, споделят клиенти на заведението от онази нощ.

С изключително богатия си арсенал от всевъзможни обиди трите заедно в един глас са ошашавили момичето с най-различни епитети и даже тръгнали да я бият. На най- отворена се правела Надежда, разказват свидетелите, които е нямало как да не познаят тризначките.

Все пак охранителите в дискотеката бързо взели нещата в свои ръце, което накарало блестящите с огромен интелект сестри да успокоят топката.

Ако сте гледали сезоните на Биг и ВИП Брадър с тяхно участие, сте добре запознати, че в такива ситуации трите фурии нямат наддумване. Това го осъзнаха и останалите посетители на чалготеката, които останали разочаровани от селското поведение на тройката, попречило на празненствата на останалите.

„Трябваше да им раздадем по една метла” – коментирала една от барманките в заведението.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *