Изгората на Станишев бивша елитна проститутка?!?

Моника Йосифова и Сергей СтанишевСлед като гръмна бомбата, че Моника Йосифова ще става майка на дъщеричката на червения партиен лидер Сергей Станишев, дамата съвсем логично се превърна в обект на огромен медиен интерес. Първо се появи информацията за успешния й бизнес във водеща пиар агенция, близка до БСП. От тази симбиоза стана ясно, че полза имат и двете страни. Партията столетница се явява здрав гръб за бизнеса на Моника, а червените в нейно лице имат възможно най-подходящия имидж мейкър.

Според информация на в-к „Папарак” полугола снимка на дамата от миналото вече се е появила в жълто издание. А друга информация, също тиражирана от същия вестник, е, че Моника Йосифова в началото на своята кариера е работела като флаерка в баровски 5-звезден хотел на морето. Това обаче била официалната версия за професията й. Къртици папараци разкриват, че зад нея спотайвала истината – настоящата изгора на Сергей Станишев е била елитна жрица на любовта?

Твърди се, че много бизнесмени и олигарси от недалечното минало са запазили спомен за прелестите на Моника и дори сега завиждали на Сергей, че е успял да стане част от живота й. Виден столичен бизнесмен си спомнял за това как Моника се славела като най-красивата и оборотната. Мнозина си обясняват просперитета на хубавицата в едрия бизнес с първоначалната й добре платена древна професия. Всъщност междинното стъпало по пътя на едрия бизнес е бил банкерът Венцислав Йосифов, чието сърце Моника успяла да грабне благодарение на упоменатите качества, ценени от богаташите.

От бившия си съпруг Моника Йосифова има две деца и сега е на път да роди трето, което е на екс премиера Сергей Станишев. По повод на това обаче упорито се говори, че прагматичната Моника е грабнала 200 000 лева, за да дари дете на Сергей като сурогатна майка.

Все повече хора в България свързват историята с последната бременност на Моника с необходимия пиар, целящ да стегне електората на БСП за предстоящите избори.

Източник: razkritia.com

Един коментар по “Изгората на Станишев бивша елитна проститутка?!?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *