ИЗВЪНРЕДНО: Атентат срещу Ахмет Доган!

Етикети:

Атентат срещу ДоганОпит за атентат срещу Ахмед Доган бе извършен по време на Осмата национална конференция на партията. Докато лидерът на ДПС говореше от трибуната, неизвестен засега мъж с пистолет, изтича до Доган и постави дулото върху главата му!

Оказва се, че мъжът, който нападна с пистолет лидерът на ДПС Ахмед Доган е брат на Метин Енимехмедов, който грабна ферарито от „Шоуто на Слави“ преди години в конкурса „Танцувай с мен“. 25-годишният Октай Енимехмедов, който извади пистолет срещу лидера на ДПС Ахмед Доган, е бил последна година студент във ВИАС и се славел във випуска си като побойник. Повечето му състуденти го избягвали, защото бил много конфликтен и отмъстителен. Най-агресивен ставал под въздействието на алкохола, обичал да пийва и обикалял всяка нощ столичните барове.

Родата на Енимехмедови е от сунгурларското село Прилеп, но от много години родителите им живеят в Бургас. Както БЛИЦ вече писа, братът на Октай – Метин, грабна ферарито от „Шоуто на Слави“ преди години в конкурса „Танцувай с мен“. 25-годишният Октай е криминално проявен и е бил арестуван няколко пъти още като ученик. В досието му има хулигански прояви, грабежи и наркотици.

Източник: БЛИЦ

2 коментара по “ИЗВЪНРЕДНО: Атентат срещу Ахмет Доган!

  1. Много добра актьорска игра …… ! Само че главния герой накрая на филма ВИНАГИ ОСТАВА ЖИВ! и обира овациите на публиката, а лошият лежи в затвора , ами тези филми са едни и същи! Дали се КАЗВА ЖАН КЛОД-ДОГАН или АХМЕД ВАН-ДАМ все тая…… добре е че
    не беше само с воден пистолет !

  2. Какво добро момче е Октай! Смили се да застреля престъпника Доган, а те го пребиха и сега ще го съдят! Доган, разбира се е на свобода, независимо от всички зулуми, които спретна! Къде си Цацаров! Стига яде, а осъди 40-те побойници и главатаря им – Доган! Прати ги в затвора и кажи по мъжки: „Сезам затвори се“! Май не разбираш от мъжки работи!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *